Όλοι μας διαθέτουμε άμεση και εύκολη πρόσβαση στη πληροφόρηση και δεν έχουμε καμία δικαιολογία άγνοιας για μια όσο το δυνατόν πιο υγιεινή Ζωή... Μείνετε ενημερωμένοι!... Υγεία από την δύναμη της φύσης

Αρχική | Εταιρεία | Επικοινωνία

Manuka μέλι MGO 2...

Manuka μέλι MGO 200+

Εκτυπώσιμη μορφή
Manuca
Κωδικός: 
00026
Τιμή:
33.41€

Manuka μέλι 250 g

Manuka μέλι MGO 200+ διατροφικό προ-φάρμακο

Περισσότερα δείτε στο PDF Σπμληρώματα Διατροφής σελ.35

 

remainingstock
remainingstock

Το θαυματουργό μέλι Μανούκα

Το μέλι μανούκα -γνωστό από αιώνες -για τιςθαυματουργές του ιδιότητες δεν είναι ένα οποιοδήποτε μέλι που μπορείτε να βρείτε στα ράφια του σούπερ μάρκετ. Το μέλι μανούκα έχει σημαντικά υψηλότερες αντιβακτηριδιακές ιδιότητες σε σύγκριση με το κοινό επιτραπέζιο μέλι Οι αξιολογήσεις UMF και MGO επιτρέπουν να εκτιμηθεί η ένταση και η δύναμη που έχει κάθε μέλι που κυκλοφορεί στην αγορά. Η αξιολόγηση UMF, (αρχικά των λέξεων Unique Manuka Factor, δηλαδή Μοναδικός Παράγοντας Μανούκα), βοηθά να εκτιμηθούν οι αντιβακτηριδιακές ιδιότητες - πέρα από αυτές που σχετίζονται με το υδρογονούχο υπεροξείδιο - που έχει κάθε μέλι. Η αξιολόγηση MGO, επίσης γνωστή ως μεθυλογλυοξάλη (methylglyoxal), συνιστά μια διαδικασία που βοηθά να εκτιμηθεί πόσο αποδοτικό και πόσο συμπυκνωμένο είναι. Τα διατροφικά οφέλη από το μέλι μανούκα στην υγεία και την ομορφιά. πχ στην αντιμετώπιση κρυολογήματος, σταφυλόκοκκου και άλλων μολύνσεων, επούλωση σπυριών, τραυμάτων, εγκαυμάτων, ελκών, και στομαχικού έλκους, θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου. Έχει αντί-ξηραντικές ιδιότητες και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες. Βοηθά να επουλωθεί το δέρμα όπου έχει υποστεί βλάβη ακμή, σπυράκια, έκζεμα ή ψωρίαση.συμπεριλαμβανομένων των κυττάρων του.

Το θαυματουργό
μέλι Μανούκα
my LIFE

Το μέλι μανούκα -γνωστό από αιώνες -για τις θαυματουργές του ιδιότητες δεν είναι ένα οποιοδήποτε μέλι που μπορείτε να βρείτε στα ράφια του σούπερ μάρκετ. Το μέλι μανούκα έχει σημαντικα υψηλότερες αντιβακτηριδιακές ιδιότητες σε σύγκριση με το κοινό επιτραπέζιο μέλι Οι αξιολογήσεις UMF και MGO επιτρέπουν να εκτιμηθεί η ένταση και η δύναμη που έχει κάθε μελί που κυκλοφορεί στην αγορά. Η αξιολόγηση UMF, (αρχικά των λέξεων Unique Manuka Factor, δηλαδή Μοναδικός Παράγοντας Μανούκα), βοηθά να εκτιμηθούν οι αντιβακτηριδιακές ιδιότητες - πέρα από αυτές που σχετίζονται με το υδρογονούχο υπεροξείδιο - που έχει κάθε μελί. Η αξιολόγηση MGO, επίσης γνωστή ως με θυλογλυοξάλη (methylglyoxal), συνιστά μια διαδικασία που βοηθά να εκτιμηθεί πόσο αποδοτικό και πόσο συμπυκνωμένο είναι. Τα διατροφικά οφέλη από το μελί μανούκα στην υγεία και την ομορφιά. πχ στην αντιμετώπιση κρυολογήματος, σταφυλόκοκκου και άλλων μολύνσεων, επούλωση σπυριών, τραυμάτων, εγκαυμάτων, ελκών, και στομαχικού έλκους θρέφει και ενυδατώνεται το δέρμα ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, Έχει αντί-ξηραντικές ιδιότητα Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες. Βοηθά να επουλωθεί το δέρμα όπου έχει υποστεί βλάβη ακμή, σπυράκια, έκζεμα ή ψωρίαση.συμπεριλαμβανομένων των κυττάρων του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Αξιοποιούμε τη σύγχρονη επιστημονική γνώση με τις ανεξάντλητες ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρουν πλούσια τα υλικά της φύσης και παράγουμε ποιοτικα προϊόντα υγείας και φροντίδας στο σώμα, τον οργανισμό, το πνεύμα και την ψυχή που δεν πρέπει και δεν χρειάζεται να είναι ακριβά για να είναι πολύτιμα, ασφαλή και χωρίς παρενέργειες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

EURO VITAL PHARMA

Κολινδρός, Πιερία, 60061

2353 031246

6976-793933

2353 031246

lmamelis@gmail.com

www.e-mylife.gr

NEWSLETTER

Newsletters

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.