Όλοι μας διαθέτουμε άμεση και εύκολη πρόσβαση στη πληροφόρηση και δεν έχουμε καμία δικαιολογία άγνοιας για μια όσο το δυνατόν πιο υγιεινή Ζωή... Μείνετε ενημερωμένοι!... Υγεία από την δύναμη της φύσης

Αρχική | Εταιρεία | Επικοινωνία

Ψύλλιο

Ψύλλιο

Εκτυπώσιμη μορφή
Ψύλλιο
Κωδικός: 
00775
Τιμή:
13.02€

Ψύλλιο 

Στη θεραπεία της δυσκοιλιότητας.

κωδ. 00775

500 g 

remainingstock
remainingstock

Ψύλλιο 

Για μια φυσική θεραπεία της περιστασιακής δυσκοιλιότητας αλλά και μετά από χειρουργική επέμβαση ορθού καναλιού, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του ευερέθιστου εντέρου και σε αιμορροιδες  του βλεννογόνου του πρωκτού                      
Τι πρέπει να γνωρίζετε για το psyllium: οι ψύλλοι θυμίζουν τους μικρούς, γυαλιστερές καφέ σπόρους ενός φυτού που βρίσκεται συνήθως στις μεσογειακές χώρες. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ονομαστικέ  ψύλλιο. Για παράδειγμα, οι σπόροι psyllium είναι από καιρό γνωστό στην Ευρώπη  ως μια αβλαβής, φυσική βοήθεια κατά της δυσκοιλιότητας.                           
Περιέχουν στο βλεννώδες στρώμα του σπόρου τους ταυτόχρονα λιπαντικά και διογκωτικά μέσα. Στο έντερο, φουσκώνουν έως και πέντε έως έξι φορές τον όγκο τους, διεγείροντας την εντερική δραστηριότητα. Τα βλεννώδη λόγω της λιπαντικότητάς τους. έχουν και  μια καταπραϋντική επίδραση Οι σπόροι Psyllium είναι τόσο μικροί και λείοι ώστε να μπορούν να καταναλωθούν εύκολα χωρίς να πρέπει πρώτα να τις συνθλίψουν.

Ενδείξεις: Για τη θεραπεία της δυσκοιλιότητας. Σχηματισμός χαλαρά κόπρανα όταν είναι επιθυμητές   ευκολότερες κινήσεις του εντέρου π.χ. σε αιμορροΐδες  στο βλεννογόνο του πρωκτού, σε χειρουργική επέμβαση κατά την εγκυμοσύνη η σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου.

Δοσολογία: 
Εκτός αν άλλως ορίζεται, αρκετές φορές την ημέρα 1 πλόες κουταλάκι του γλυκού είναι (περίπου 5 g) psyllium με προ-διόγκωση με νερό (περίπου 100 ml). Το βράδυ είναι αναγκαία η κατάποση 1-2 ποτήρια νερού..

Για τους κινδύνους και τις ανεπιθύμητες παρενέργειες διαβάστε το φύλλο οδηγιών χρήσης και συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.

Δραστικό συστατικό: 100 g περιέχουν: 100 g psyllium.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Αξιοποιούμε τη σύγχρονη επιστημονική γνώση με τις ανεξάντλητες ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρουν πλούσια τα υλικά της φύσης και παράγουμε ποιοτικα προϊόντα υγείας και φροντίδας στο σώμα, τον οργανισμό, το πνεύμα και την ψυχή που δεν πρέπει και δεν χρειάζεται να είναι ακριβά για να είναι πολύτιμα, ασφαλή και χωρίς παρενέργειες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

EURO VITAL PHARMA

Κολινδρός, Πιερία, 60061

2353 031246

6976-793933

2353 031246

lmamelis@gmail.com

www.e-mylife.gr

NEWSLETTER

Newsletters

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.