Όλοι μας διαθέτουμε άμεση και εύκολη πρόσβαση στη πληροφόρηση και δεν έχουμε καμία δικαιολογία άγνοιας για μια όσο το δυνατόν πιο υγιεινή Ζωή... Μείνετε ενημερωμένοι!... Υγεία από την δύναμη της φύσης

Αρχική | Εταιρεία | Επικοινωνία

Κατά της δυσκοιλι...

Κατά της δυσκοιλιότητας

Εκτυπώσιμη μορφή
Κωδικός: 
00201
Τιμή:
3.00€

Κατά της δυσκοιλιότητας

Βοτανικό αφέψημα από φύλλα Κασίας για την παρασκευή τσαγιού με υπακτική δράση στη πρόσκαιρη περιστασιακή δυσκοιλιότητα προκαλώντας με φυσικό τρόπο αύξηση της υγρασίας των κοπράνων, πίεση στα τοιχώματα του παχέους έντερου – κένωση.

remainingstock
remainingstock

Να αποφεύγεται η χρήση του:

Σε υπερευαισθησία στα συστατικά του, σε παιδιά κάτω των 10 ετών κατά τη διάρκεια κύησης  και γαλουχίας και σε χρόνιες/περιστασιακές  παθήσεις στομάχου-εντέρου.

Βότανα δραστικές ουσίες και ποσότητα

Φύλλα Κασίας [αλεξανδρινή χεννα]1-1,7 g [=δραστική ουσία 0.75 g],βιοενεργή σε 30 mg γλυκοσιδία υδροανθρακινόνης-σενοζίδες Β. Άλλο βότανο: Φύλλα φράουλας.

Ημερήσια κατανάλωση ΣΗΠ (περισσότερο δεν ωφελεί):Ένα [1] φακ. το βράδυ φρεσκοφτιαγμένο και ζεστό προ του ύπνου για κένωση μετά από 8-10 ώρες.

Η χρόνια δυσκοιλιότητα θεραπεύεται μόνο από γιατρό γι’ αυτό αντενδείκνυται η συνεχής  χρήση, και σε σπαστική δυσκοιλιότητα.

Το προϊόν παράγεται, συσκευάζεται και πιστοποιείτε στη Γερμάνια σε φακέλους διπλού θαλάμου ένας-ένας μέσα σε ασφαλές περίβλημα προστασίας από περιβαλλοντικούς ρίπους – υγρασία και διασφάλισης των αιθέριων ελαίων του βοτανικού μείγματος.

Οδηγίες παρασκευής και λήψης του αφεψήματος:

Βάλτε το φακ. στο φλιτζάνι, μετά ρίξτε το βραστό νερό (150ml) και σκεπάστε το φλιτζάνι, αφήστε το σκεπασμένο για 10 λεπτά.

Περιεχόμενο  8 φακ. διπλού θαλάμου  χ 1g= 8 g

Δείτε Επίσης

remainingstock
oxietiketa
Κωδ.:
00260
3,00€
remainingstock
oxietiketa
Κωδ.:
00230
3,00€
remainingstock
oxietiketa
Κωδ.:
00775
3,00€
remainingstock
oxietiketa
Κωδ.:
00223
3,00€

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Αξιοποιούμε τη σύγχρονη επιστημονική γνώση με τις ανεξάντλητες ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρουν πλούσια τα υλικά της φύσης και παράγουμε ποιοτικα προϊόντα υγείας και φροντίδας στο σώμα, τον οργανισμό, το πνεύμα και την ψυχή που δεν πρέπει και δεν χρειάζεται να είναι ακριβά για να είναι πολύτιμα, ασφαλή και χωρίς παρενέργειες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

EURO VITAL PHARMA

Κολινδρός, Πιερία, 60061

2353 031246

6976-793933

2353 031246

lmamelis@gmail.com

www.e-mylife.gr

NEWSLETTER

Newsletters

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.