Όλοι μας διαθέτουμε άμεση και εύκολη πρόσβαση στη πληροφόρηση και δεν έχουμε καμία δικαιολογία άγνοιας για μια όσο το δυνατόν πιο υγιεινή Ζωή... Μείνετε ενημερωμένοι!... Υγεία από την δύναμη της φύσης

Αρχική | Εταιρεία | Επικοινωνία

Σελήνιο + ACE κύτ...

Σελήνιο + ACE κύτταρο-προστατευτικές κάψουλες

Εκτυπώσιμη μορφή
Σελήνιο συν ACE κύτταρο-προστατευτικές κάψουλες
Προστατεύει τα κύτταρα από την οξειδωτική βλάβη. Διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Κωδικός: 
00104
Τιμή:
11.40€

Σελήνιο + ACE κύτταρο-προστατευτικές κάψουλες

Το σελήνιο είναι ένα αντιοξειδωτικό που μπορεί να καταπολεμήσει τις ελεύθερες ρίζες και να αποτρέψει τον εκφυλισμό των κυττάρων. Το σελήνιο μπορεί να ενισχύσει τις θεραπευτικές δυνάμεις σταθεροποιώντας και ενεργοποιώντας το ανοσοποιητικό σύστημα. Μπορεί να σχηματίσει περισσότερα αντισώματα, κύτταρα δολοφόνους και αμυντικά λεμφοκύτταρα. Εργαστηριακές μελέτες δείχνουν ότι το σελήνιο έχει άμεση ανασταλτική επίδραση στα κύτταρα όγκου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σελήνιο>

Κάθε κάψουλα περιέχει 60 μικρογραμμάρια σελήνιο, 100 mg βιταμίνης C, 25 IU βιταμίνης Ε από φυσικές πηγές, φυσικό β-καροτένιο από την άλγη Dunaliellasalina, και 40 mg καθαρού μαγνησίου.

κωδ. 00104

120 κάψουλες 11,40 ευρώ
15 κάψουλες 1,96 ευρώ
30 κάψουλες 3,00 ευρώ

remainingstock
remainingstock

Κάψουλες κυτταρική προστασία Selenium + ACE

 • Συμπλήρωμα διατροφής με φυσικο σελήνιο συν  ACE, βιταμίνη C, Ε, Α (β-καροτένιο) και μαγνήσιο
 • Σελήνιο και οι αντιοξειδωτικές βιταμίνες C και Ε βοηθούν στην προστασία των κυττάρων

Κάθε κάψουλα περιέχει 60 μικρογραμμάρια σελήνιο, 100 mg βιταμίνης C, 25 IU βιταμίνης Ε από φυσικές πηγές, φυσικές β-καροτένιο από την άλγη salina Dunaliella και 40 mg καθαρού μαγνησίου.

 • Υψηλής-ποιότητας συμπλήρωμα διατροφής <καθαριστή ελευθέρων ριζών> με φυσικό σεληνίου από ζύμη σεληνίου συν βιταμίνη C, Ε, προβιταμίνη Α (β-καροτένιο) και μαγνήσιο. 
  Βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος, τα καυσαέρια, το νέφος, το όζον,  η ηλιακή ακτινοβολία, κακής ποιότητας τρόφιμα και το άγχος είναι  επιθετικές ουσίες και παράγοντες που προκαλούν  τις «ελεύθερες ρίζες». Οι ελεύθερες ρίζες επηρεάζουν την ισορροπία των μεταβολικών αντιδράσεων. Το ιχνοστοιχείο σελήνιο και οι αντιοξειδωτικές βιταμίνες C και Ε αποδεδειγμένα συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.  Το σελήνιο υποστηρίζει επίσης τη διατήρηση υγιών μαλλιών και των νυχιών, καθώς και στη λειτουργία του θυρεοειδούς και του ανοσοποιητικού συστήματος. 
  Μαγνήσιο έχει ένα ρόλο στην κυτταρική διαίρεση, συμβάλλοντας μεταξύ άλλων σε μια φυσιολογική σύνθεση πρωτεϊνών, ένα φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας και τη φυσιολογική λειτουργία των μυών.

Συνιστώμενη δοσολογία: Καθημερινά έως 1 κάψουλες με ένα ποτήρι νερό.

Συστατικά: ανθρακικό μαγνήσιο, ζελατίνη, βιταμίνη C, μαγιά σεληνίου (0,013% σελήνιο), Ε ηλεκτρικό βιταμίνη, στεατικό μαγνήσιο, έλαιο πλήρωσης ελαιόλαδο, φυσικό β-καροτένιο από το φυκών Dunaliella salina. 

 

 

ανά κάψουλα

ανά ημερήσια δόση 
(= 2 κάψουλες)

% Της συνιστώμενης ημερήσιας απαίτησης ΣΗΠ **

ανά 100 g καψ.

σελήνιο

60 μικρογραμμάρια

120.00 μα

218

12,8 mg

βιταμίνη C

100 mg

200 mg

250

21,3 g

Η βιταμίνη Ε (άλφα-ΤΕ)

16,7 mg 
(25 IU)

33,4 mg

278

3,6 g

Η βήτα-καροτίνη

5 mg

10 mg

**

1,1 g

μαγνήσιο

40 mg

80 mg

21

8,5 g

* ΣΗΠ = τιμή αναφοράς θρεπτικων συστατικων για την ημερήσια πρόσληψη σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 1169/2011 
** Δεν υπάρχει διαθέσιμη ποσότητα αναφοράς

σελήνιο

Το σελήνιο είναι ένα αντιοξειδωτικό που μπορεί να καταπολεμήσει τις ελεύθερες ρίζες και να αποτρέψει τον εκφυλισμό των κυττάρων. Το σελήνιο μπορεί να ενισχύσει τις θεραπευτικές δυνάμεις σταθεροποιώντας και ενεργοποιώντας το ανοσοποιητικό σύστημα. Μπορεί να σχηματίσει περισσότερα αντισώματα, κύτταρα δολοφόνους και αμυντικά λεμφοκύτταρα. Εργαστηριακές μελέτες δείχνουν ότι το σελήνιο έχει άμεση ανασταλτική επίδραση στα κύτταρα όγκου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σελήνιο>

Το σελήνιο είναι ένα αντιοξειδωτικό που μπορεί να καταπολεμήσει τις ελεύθερες ρίζες και να αποτρέψει τον εκφυλισμό των κυττάρων. Το σελήνιο μπορεί να ενισχύσει τις θεραπευτικές δυνάμεις σταθεροποιώντας και ενεργοποιώντας το ανοσοποιητικό σύστημα. Μπορεί να σχηματίσει περισσότερα αντισώματα, κύτταρα δολοφόνων και αμυντικά λεμφοκύτταρα.Εργαστηριακές μελέτες δείχνουν ότι το σελήνιο έχει άμεση ανασταλτική επίδραση στα κύτταρα όγκου.

Το σελήνιο είναι ένα από τα βασικά ιχνοστοιχεία που το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να παραγάγει. Επομένως, απαιτείται επαρκής πρόσληψη μέσω τροφής.

Το σελήνιο έχει μεγάλη σημασία για τον μεταβολισμό ενέργειας και κυττάρων στον οργανισμό και για την αποτοξίνωση του σώματος. Είναι ένα από τα βασικά στοιχεία για την πρόληψη ασθενειών και την προστασία της υγείας .

Τι είναι το σελήνιο;

 • Το σελήνιο είναι ένα ζωτικής σημασίας στοιχείο ιχνοστοιχείων
 • Το σελήνιο είναι ένα συστατικό διαφόρων ενζύμων στο ανθρώπινο σώμα.
 • Στον οργανισμό Το σελήνιο είναι κυρίως στους μύες, καθώς και στους νεφρούς και το συκώτι . Η συνολική ποσότητα σεληνίου στο σώμα είναι περίπου 10-15 mg. Το επιμέρους επίπεδο σεληνίου μπορεί να προσδιοριστεί με εξέταση αίματος.

Επίδραση του σεληνίου

Το σελήνιο προστατεύει τα κύτταρα από τα επιθετικούς μεταβολικούς παράγοντες-όπως τοξικά βαρέα μέταλλα- τις λεγόμενες ελεύθερες ρίζες, που μπορούν να βλάψουν τα κυτταρικά τοιχώματα και το γενετικό υλικό. Έτσι ο μόλυβδος ή ο υδράργυρος αποκλείονται όπως και οι βλαβερές επιδράσεις υπερβολικών (UV) ακτινών.

Επιπλέον, το σελήνιο ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος χάρη στην αντιφλεγμονώδη δράση του . Το σελήνιο υποστηρίζει επίσης την ενεργοποίηση των θυρεοειδικών ορμονών.

Το σελήνιο συνιστάται για:

 • Σε μια μονόπλευρη ή ανθυγιεινή διατροφή
 • Για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
 • Στην προστασία από τις ηλιακές ακτίνες (UV)
 • στρες
 • κάπνισμα
 • Σε συχνές δίαιτες και νηστείες

Σε ποια τρόφιμα περιλαμβάνεται το σελήνιο;

Το σελήνιο βρίσκεται στα τρόφιμα, ειδικά στο κρέας (ιδιαίτερα το ήπαρ και τα νεφρά), τα ψάρια και τα θαλασσινά, καθώς και στο γάλα. Μεταξύ των φυτικών τροφίμων είναι τα καρύδια, ειδικά καρύδια Βραζιλίας, καθώς και τα λαχανικά ως καλοί προμηθευτές σεληνίου.

Ωστόσο, η ποσότητα σεληνίου που διατίθεται με τρόφιμα ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τη φύση του εδάφους. Όσοι θέλουν να είναι στην ασφαλή πλευρά θα πρέπει επομένως να λαμβάνουν σελήνιο ως συμπλήρωμα διατροφής .

Πώς εκφράζεται έλλειψη σεληνίου;

Μια ανεπάρκεια του ζωτικού ιχνοστοιχείου σεληνίου μπορεί να έχει πολλαπλές επιδράσεις στο σώμα.

Για παράδειγμα, η έλλειψη σεληνίου οφείλεται:

 • Αυξημένη ευαισθησία σε λοιμώξεις όπως τα κρυολογήματα
 • Απαλό δέρμα
 • Αλλαγές στα μαλλιά και τα νύχια
 • κούραση
 • Μυϊκή αδυναμία, Περιορισμένη ικανότητα βάδισης

Για να εξασφαλιστεί η τακτική ημερήσια πρόσληψη σεληνίου, σε ενήλικες είναι αναγκαία  30 έως 70 mg.

Μέσω της πρόσθετης πρόσληψης βιταμινών Α, C και Ε, η επίδραση του σεληνίου στον οργανισμό μπορεί να βελτιωθεί.

Επιπλέον, το σελήνιο αποτελεί μια καλή ομάδα για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος σε αλληλεπίδραση με τον ψευδάργυρο .

Για ποιον είναι το σελήνιο ιδιαίτερα σημαντικό;

Σε έλλειψη σεληνίου σε αυξημένη ανάγκη σεληνίου. 

Το σελήνιο μπορεί επίσης να υποστηρίξει ή να προωθήσει την πορεία σε διάφορες θεραπείες ασθενειών.

Η προμήθεια σεληνίου μπορεί να έχει ιδιαίτερη σημασία για τις ακόλουθες ομάδες ανθρώπων:

 • Άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα
 • Χορτοφάγοι που τρώνε μόνο φυτικές πρωτεΐνες
 • Έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες
 • Άτομα με διαταραγμένη κινητικότητα σπέρματος
 • Ασθενείς με νόσους όγκων
 • Άτομα με καρδιακή νόσο
 • ασθενείς σε αιμοκάθαρση
 • Ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη
 • Ασθενείς με (χρόνια) νόσο του εντέρου
 • Άτομα με υψηλή κατανάλωση αλκοόλ

Τι λένε οι ειδικοί για το σελήνιο:

1. ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, προστατεύει από ασθένειες. Είναι σημαντικός παράγοντας για την παραγωγή αντισωμάτων και σε αντι φλεγμονώδεις μηχανισμούς στο σώμα.

 

Βέβαια μαζί με μια ισορροπημένη διατροφή και τακτική άσκηση, η ημερήσια επαρκής πρόσληψης σεληνίου είναι σημαντική.

2.Υποστήριξη κατά του εκφυλισμού των κυττάρων. Μελέτες επιβεβαιώνουν  ότι το σελήνιο έχει θετική επίδραση στην ανεκτικότητα των καρκινικών φαρμάκων και των θεραπειών ακτινοβολίας για θεραπείες όγκων. Επίσης, η προστατευτική λειτουργία κατά του καρκίνου - ειδικά λόγω της άμυνας κατά των ελεύθερων ριζών - είναι το θέμα της επιστήμης σήμερα. Συγκεκριμένα, ο κίνδυνος προσβολής από καρκίνο του προστάτη μπορεί να μειωθεί με την πρόσληψη επαρκούς σεληνίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Αξιοποιούμε τη σύγχρονη επιστημονική γνώση με τις ανεξάντλητες ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρουν πλούσια τα υλικά της φύσης και παράγουμε ποιοτικα προϊόντα υγείας και φροντίδας στο σώμα, τον οργανισμό, το πνεύμα και την ψυχή που δεν πρέπει και δεν χρειάζεται να είναι ακριβά για να είναι πολύτιμα, ασφαλή και χωρίς παρενέργειες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

EURO VITAL PHARMA

Κολινδρός, Πιερία, 60061

2353 031246

6976-793933

2353 031246

lmamelis@gmail.com

www.e-mylife.gr

NEWSLETTER

Newsletters

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.