Όλοι μας διαθέτουμε άμεση και εύκολη πρόσβαση στη πληροφόρηση και δεν έχουμε καμία δικαιολογία άγνοιας για μια όσο το δυνατόν πιο υγιεινή Ζωή... Μείνετε ενημερωμένοι!... Υγεία από την δύναμη της φύσης

Αρχική | Εταιρεία | Επικοινωνία

Βιταμίνη D 5.600...

Βιταμίνη D 5.600 IE Κάψουλες-7 ημερων

Εκτυπώσιμη μορφή
Βοηθά στη διαμόρφωση των οστών και των δοντιών·...
Κωδικός: 
00114
Τιμή:
10.54€

Βιταμίνη D 5.600 IE Κάψουλες-7 ημερων

114    26 κάψουλες

Η βιταμίνη D είναι το κλειδί για την υγεία μας. Μέχρι τώρα, η βιταμίνη D θεωρήθηκε ότι το ισχυρότερο για τα οστά. Ωστόσο, πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι υπάρχουν υποδοχείς βιταμίνης D σε σχεδόν όλα τα όργανα και τους ιστούς, οπότε η βιταμίνη D έχει εκτεταμένες επιδράσεις στις περισσότερες μεταβολικές διεργασίες του σώματος.

Περισσότερες πληροφορίες για τη βιταμίνη D>

Βιταμίνη D 5.600 IE Καψάκια Σαββατοκύριακου. Δεδομένου ότι η βιταμίνη D μπορεί να αποθηκεύεται από τον οργανισμό.

remainingstock
remainingstock

Βιταμίνη D 5.600 IE Κάψουλες-7 ημερων

114    26 κάψουλες

Βιταμίνη D 5.600 IE Καψάκια Σαββατοκύριακου. Δεδομένου ότι η βιταμίνη D μπορεί να αποθηκεύεται από τον οργανισμό. είναι ένας ιδανικός τρόπος για να ικανοποιήσετε την ανάγκη βιταμίνης D για 7 ημέρες - με μία μόνο κάψουλα την εβδομάδα!

 • Κάθε κάψουλα περιέχει 140 μg βιταμίνης D3 που αντιστοιχεί σε 5.600 IU
 • Σύσταση κατανάλωσης: 1 κάψουλα την εβδομάδα με αρκετό υγρό (π.χ. 1/2 ποτήρι νερό) για κατάποση. Η πρόσληψη δεν πρέπει να είναι μικρότερη των 7 ημερών. Δεν πρέπει να ξεπερνιέται η συνιστώμενη κατανάλωση 1 κάψουλας την εβδομάδα.
 • Συστατικά: Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη πλήρωσης, ζελατίνη, βιταμίνη D3, παράγοντας απελευθέρωσης στεατικό μαγνήσιο.

 

 

ανά κάψουλα (εβδομαδιαία κατανάλωση)

αντιστοιχεί σε ημερήσια δόση

% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης από το NRV *

ανά 100 g

κάψουλες

Βιταμίνη D3

140 μg

20 μg

400

30 mg

* NRV = αναφορά θρεπτικών ουσιών για ημερήσια πρόσληψη σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 1169/2011

 • Η βιταμίνη D, επίσης γνωστή ως «η βιταμίνη του ήλιου», είναι απαραίτητη για υγιή οστά και μυς, καθώς και για τη γενική υγεία και ευεξία.

  Ο οργανισμός παράγει βιταμίνη D μέσω της έκθεσης στον ήλιο. Η ειδική υπεριώδης ακτινοβολία (UV) βοηθά το σώμα να παράγει βιταμίνη D στο δέρμα . Αλλά λόγω του σχετικού κίνδυνου καρκίνου του δέρματος και την αυξημένη χρήση αντηλιακών, όλο και περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν πολύ λίγη βιταμίνη D.

  Υπάρχουν δύο μορφές βιταμίνης D: βιταμίνη D2 (εργοκοσιφερόλη) και βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη). Και οι δύο μορφές αυξάνουν τα επίπεδα βιταμίνης D στο αίμα, αλλά συνήθως η βιταμίνη D3 χρησιμοποιείται σε διαιτητικά συμπληρώματα .

  Οι έρευνες δείχνουν ότι η βιταμίνη D θα μπορούσε να έχει και άλλα οφέλη, όπως η πρόληψη του κρυολογήματος και η καταπολέμηση της κατάθλιψης.

  Ποια είναι τα οφέλη της βιταμίνης D για την υγεία σας;

  Υπάρχουν ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία ότι η βιταμίνη D μπορεί να έχει τα ακόλουθα οφέλη για την υγεία:

  • υποστηρίζει την υγεία των οστών
  • εξασφαλίζει την ανάπτυξη και τη διατήρηση της μυϊκής δύναμης
  • αποτρέπει και διορθώνει την ανεπάρκεια βιταμίνης D
  • υποστηρίζει την πρόσληψη ασβεστίου
  • προάγει τους υγιείς μύες
  • μειώνει τους κίνδυνους κατάγματος

  Ποιος έχει αυξημένο κίνδυνο ανεπάρκειας βιταμίνης D;

  Η ανεπάρκεια βιταμίνης D είναι ευρέως διαδεδομένη στον δυτικό κόσμο και συχνά αποκαλείται «η  σιωπηλή επιδημία   Η ικανότητα παραγωγής βιταμίνης D από την έκθεση στον ήλιο μειώνεται με την ηλικία.

  Ωστόσο, η έλλειψη δεν ισχύει μόνο για τους ηλικιωμένους. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι σχεδόν το ήμισυ του γενικού πληθυσμού μπορεί να διακινδυνεύσει.

  Μπορεί να αντιμετωπίζετε ιδιαίτερα κίνδυνο ανεπάρκειας βιταμίνης D απο:

  • Πολύ χρόνο παραμονής στο εσωτερικό των δωματίων και γραφέων        το δέρμα μας τις περισσότερες φορές καλύπτεται από τα ρούχα.

  Δεν παίρνετε αρκετή βιταμίνη D. Τα φυτικά τρόφιμα είναι ιδιαίτερα πτωχά καθώς οι περισσότερες πηγές βιταμίνης D είναι τα ζωικά προϊόντα.  • Σύνδρομο ή νόσο που επηρεάζει την ικανότητά σας να απορροφήσει τη βιταμίνη D (z. Ασθένεια, κοιλιοκάκη Β του Crohn ή χειρουργική επέμβαση για την απώλεια βάρους).  • Αν έχετε σκούρο δέρμα - μελέτες φέρει σκούρο δέρμα σε συνδυασμό, πιθανώς επειδή η μελανίνη μειώνει την ικανότητα να παράγει βιταμίνη D μέσω της έκθεσης στο ηλιακό φως.

  Η σοβαρή ανεπάρκεια βιταμίνης D μπορεί να οδηγήσει σε ραχίτιδα, μια ασθένεια στην οποία τα οστά δεν αναπτύσσονται σωστά. Η ανεπάρκεια βιταμίνης D μπορεί επίσης να προκαλέσει οστεομαλακία (αδύναμα οστά και μυς).

  Η έλλειψη βιταμίνης D σχετίζεται επίσης με τους ακόλουθους κινδύνους για την υγεία:

  • αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα
  • αυξημένο κίνδυνο καρκίνου
  • μειωμένη ανάπτυξη τριχών
  • νοητική εξασθένηση
  • παιδικό άσθμα
  • αυξημένο κίνδυνο θανάτου από καρδιακές παθήσεις

  Τα συμπτώματα της έλλειψης βιταμίνης D περιλαμβάνουν:

  • πόνος στα οστά,
  • μυϊκή αδυναμία

  Για να αποφευχθούν οι κίνδυνοι για την υγεία από την ανεπάρκεια της βιταμίνης D, οι επιστήμονες διαβεβαιώνουν ότι διάφορες ασθένειες βοηθούν στην  ανεπάρκεια βιταμίνης D. Αυτές περιλαμβάνουν:

  • Διαβήτης τύπου 1 και 2
  • δυσανεξία στη γλυκόζη
  • Υψηλή πίεση αίματος
  • Πολλαπλή σκλήρυνση

  Για ποιον συνιστάται ένα συμπλήρωμα βιταμίνης D;

  Ένα συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης D είναι χρήσιμο

  • από μη επαρκή έκθεση σε φυσική ηλιακή ακτινοβολία
  • όχι αρκετή βιταμίνη D λήγω διατροφής σας (π.χ. βέγκαν)

  Ποιος πρέπει να παίρνει βιταμίνη D ;

  Όποιος πρέπει να καλύψει τις ανάγκες του σε  βιταμίνη D πρέπει να παίρνει.

  Συμπληρώματα βιταμίνης D 

  • για να επιτευχθεί μια βέλτιστη τιμή 25-ΟΗ) ϋ
  • Για να αποφύγετε και να αντιμετωπίσετε ανεπάρκεια βιταμίνης D
  • για την προώθηση της υγείας των οστών και των μυών
  • για την υποστήριξη της απορρόφησης του ασβεστίου
  • για την αποφυγή του κινδύνου οστεοπόρωσης
  • μείωση του κίνδυνου καταγμάτων των οστών από πτώσεις

  Οι κάψουλες βιταμίνης D3 και K2 είναι καλητερες σε συνδυασμό;

  Η βιταμίνη D3 και η βιταμίνη K2 είναι λιποδιαλυτές βιταμίνες.

  Η εμπειρία με εκατοντάδες χιλιάδες χρηστές δείχνει σαφώς ότι οι κάψουλες βιταμίνης D συν K2 αυξάνουν αποτελεσματικά και γρήγορα το επίπεδο βιταμίνης D και αντισταθμίζουν την ανεπάρκεια της βιταμίνης D σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  Είναι αρκετό να λαμβάνετε τις κάψουλες μετά από ένα λιπαρό γεύμα για να εξασφαλιστεί η απορρόφηση της βιταμίνης D3 και K2.

  Τελικά, το μόνο που έχει σημασία είναι ότι παίρνετε τακτικά τη κάψουλα στη σωστή δοσολογία για εσάς προσωπικά.

  Τρόφιμα με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε βιταμίνη D

  Μικρές ποσότητες βιταμίνης D βρίσκονται σε ψάρια όπως ο σολομός, το σκουμπρί, ο τόνος και η σαρδέλα, καθώς και στο έλαιο του ήπατος ψαριών, ειδικά στο έλαιο του ήπατος του γαύρου. Η βιταμίνη D βρίσκεται επίσης στο συκώτι του βοείου κρέατος, στο τυρί και στους κρόκους αυγών. Ορισμένα τρόφιμα όπως νιφάδες δημητριακών, γάλα και χυμός πορτοκαλιού περιέχουν επίσης βιταμίνη D.

  Ωστόσο, δεν είναι δυνατόν να παρέχεται στο σώμα επαρκής ποσότητα βιταμίνης D μόνο μέσω τροφής. Έτσι, οι περισσότεροι άνθρωποι βασίζονται στην έκθεση στον ήλιο ως πηγή παραγωγής βιταμίνης D. Αλλά πολλοί από εμάς δεν είναι εκτεθειμένοι στον ήλιο αρκετά καιρό. Επιπλέον, ορισμένοι άνθρωποι έχουν προβλήματα με τη μετατροπή σε βιταμίνη D. Για αυτούς τους λόγους, τα άτομα με χαμηλό επίπεδο βιταμίνης D χρειάζονται συμπληρώματα για να απορροφούν αρκετή βιταμίνη D.

  Πώς η βιταμίνη D βοηθά την υγεία των οστών;

  Η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για την υγεία των οστών, επειδή βοηθά τα οστά να ενσωματώσουν ασβέστιο στη μήτρα των οστών. Η βιταμίνη D παίζει επίσης ρόλο στη ρύθμιση των επιπέδων ασβεστίου στο αίμα και υποστηρίζει την ανάπτυξη και τη διατήρηση των οστών. Καθώς μεγαλώνετε, ο κίνδυνος οστεοπόρωσης αυξάνεται δραματικά. Τα οστά γίνονται πιο αδύναμα και πιο εύθραυστα ,μπορούν εύκολα να σπάσουν σε μια πτώση και σε απώλεια οστικής μάζας στους ηλικιωμένους, σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες.

  Η βιταμίνη D μπορεί να βοηθήσει

  • για τη μείωση του κινδύνου καταγμάτων οστών και απώλειας οστικής μάζας στους ηλικιωμένους
  • για την υποστήριξη της ανάπτυξης και της συντήρησης των οστών
  • για τη ρύθμιση των επιπέδων ασβεστίου στο αίμα

  Πώς αποτρέπεται η πτώση με τη βιταμίνη D;

  Υπάρχουν πειστικές ενδείξεις που συνδέουν ένα χαμηλό επίπεδο βιταμίνης D με αυξημένο κίνδυνο πτώσης, καθώς η ανεπάρκεια της βιταμίνης D μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη μυϊκή λειτουργία και μυϊκή αδυναμία. Πιστεύεται ότι η ανεπάρκεια της βιταμίνης D, λόγω της μειωμένης μυϊκής λειτουργίας μαζί και της επίδρασής της στην οστική πυκνότητα των οστών, οδηγεί σε αυξημένο κίνδυνο πτώσης στους ηλικιωμένους.

  Μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι οι ηλικιωμένοι με χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D πέφτουν συχνότερα από εκείνους με επαρκή πρόσληψη βιταμίνης D. Η πρόσληψη συμπληρωμάτων βιταμίνης D συνδέεται με τη μείωση του κινδύνου πτώσης κατά 22%.Οι μελέτες έχουν δείξει επίσης την τάση ότι μια υψηλή δόση βιταμίνης D λειτουργεί καλύτερα από μια χαμηλή δοσολογία.

  Η έλλειψη βιταμίνης D έχει επίσης συσχετιστεί με ασθενές τετρακέφαλο, αργούς χρόνους αντίδρασης, εξασθενημένη σταθερότητα και αργή λειτουργική απόδοση.

   

  Συνδυασμοί βιταμίνης D με άλλες βιταμίνες:

  Η βιταμίνη D θα πρέπει να συνδυαστεί με τη βιταμίνη Κ2 για την υγεία των οστών. Ο λόγος είναι ότι αυτές οι βιταμίνες ρυθμίζουν τον τρόπο που το ασβέστιο χρησιμοποιείται στο σώμα. Η βιταμίνη K2 βοηθά στη μεταφορά ασβεστίου στα οστά, αποτρέποντας το σχηματισμό καταθέσεων στις αρτηρίες. Η βιταμίνη D μπορεί επίσης να συνδυαστεί με ασβέστιο για την προώθηση της υγείας των οστών.

 • D3, « η βιταμίνη του ηλιακού φωτός,» είναι απαραίτητη για πολλές ζωτικές λειτουργίες, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, τη διατήρηση υγιών οστών και μυών.

Δοσολογία: 1 κάψουλα την ημερα με ένα ποτήρι νερό.Η πρόσληψη δεν πρέπει να είναι μικρότερη η μεγαλητερη.

Σε αντίθεση με άλλες βιταμίνες, η βιταμίνη D μπορεί να παραχθεί από το ίδιο το ανθρώπινο σώμα μόνο με την επίδραση του ηλιακού φωτός.                                                           Η ικανότητα του δέρματος να παράγει βιταμίνη D μειώνεται σημαντικά στο σκοτάδι, τους  χειμερινούς μήνες, αλλά και με την παραμονή σε κλειστούς χώρους, καθώς και με την αύξηση της ηλικίας.

Η Γερμανική Εταιρεία Διατροφής (DGE) συνιστά μια ημερήσια πρόσληψη 25 μικρογραμμαρίων (ισοδύναμη με 1.000 I.E.) της βιταμίνης D.

D (καλσιφερόλη)

ΣΗΠ της ΕΕ (1) ανά ημέρα 
Συνιστώμενη Ημερήσια Παροχή για τις Διατροφικές Επισημάνσεις των Τροφίμων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 
5 µg

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΗΓΕΣ 
Ηλιακό φως, ψάρια, αυγά, βούτυρο, εμπλουτισμένη μαργαρίνη και γαλακτοκομικά προϊόντα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ 
Βοηθά στη διαμόρφωση των οστών και των δοντιών· βοηθά στη διατήρηση της λειτουργίας της καρδιάς και του νευρικού συστήματος.

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ 
Στα παιδιά: ραχίτιδα και άλλες δυσπλασίες των οστών. Στους ενήλικες: απώλεια ασβεστίου από τα οστά.

ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ; (4) 
Υψηλές προσλήψεις μπορούν να προκαλέσουν διάρροια και απώλεια βάρους.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ 
Η αποθήκευση, η επεξεργασία και το μαγείρεμα δεν φαίνονται να επηρεάζουν αυτή τη βιταμίνη.

ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ...; 
Η αποθήκευση, η επεξεργασία και το μαγείρεμα δεν φαίνονται να επηρεάζουν αυτή τη βιταμίνη.

Δείτε Επίσης

remainingstock
Αργινινης καψουλες
Απαραίτητο και βασικό αμινοξύ...
Κωδ.:
00801
13,50€
topsellers
Μαγνήσιο
Με γεύση πορτοκάλι
Κωδ.:
00027
2,00€
Ασβέστιο
Με γεύση Πορτοκάλι & Λεμόνι
Κωδ.:
00028
2,00€
remainingstock
oxietiketa
Κωδ.:
00829
17,98€
remainingstock
Δισκία χαλκού
Ο χαλκός είναι κρίσιμος για τη δομή και την ελαστικότητα του συνδετικού ιστού σε όλο το σώμα.
Κωδ.:
00116
14,26€
remainingstock
Στοχευμένης Δράσης
Κωδ.:
00103
21,08€
topsellers
Βιταμίνη C
Με γεύση Λεμόνι
Κωδ.:
00030
2,00€
remainingstock
Το έλαιο μποραζε συνιστάται για το όμορφο δέρμα και τα μαλλιά, στην περίπτωση του PMS, σε περίπτωση εναλλασσόμενων συμπτωμάτων, έκζεμα, ψωρίαση, έκζεμα, ξηρό δέρμα και κνησμό.
Κωδ.:
01804
13,50€
L-Καρνιτίνη Κάψουλες
2 κάψουλες Καθημερινά
Κωδ.:
00821
22,94€
remainingstock
oxietiketa
Κωδ.:
09340
17,98€
Στοχευμένης Δράσης
Κωδ.:
00105
12,50€
Πολυβιταμίνες
Με γεύση Πορτοκάλι & Μανταρίνι
Κωδ.:
00029
2,00€
oxietiketa
Κωδ.:
09221
17,98€
topsellers
Q10 συνένζυμο 40 mg
έως 2 κάψουλες καθημερινά
Κωδ.:
12-1818
19,50€
topsellers, remainingstock
Μαγνήσιο & Βιταμίνη C
1 καραμέλα την ημέρα
Κωδ.:
61112
19,50€
remainingstock
Βοηθά στη διαμόρφωση των οστών και των δοντιών·...
Κωδ.:
00109
9,80€
oxietiketa
Κωδ.:
09190
28,52€

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Αξιοποιούμε τη σύγχρονη επιστημονική γνώση με τις ανεξάντλητες ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρουν πλούσια τα υλικά της φύσης και παράγουμε ποιοτικα προϊόντα υγείας και φροντίδας στο σώμα, τον οργανισμό, το πνεύμα και την ψυχή που δεν πρέπει και δεν χρειάζεται να είναι ακριβά για να είναι πολύτιμα, ασφαλή και χωρίς παρενέργειες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

EURO VITAL PHARMA

Κολινδρός, Πιερία, 60061

2353 031246

6976-793933

2353 031246

lmamelis@gmail.com

www.e-mylife.gr

NEWSLETTER

Newsletters

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.