Όλοι μας διαθέτουμε άμεση και εύκολη πρόσβαση στη πληροφόρηση και δεν έχουμε καμία δικαιολογία άγνοιας για μια όσο το δυνατόν πιο υγιεινή Ζωή... Μείνετε ενημερωμένοι!... Υγεία από την δύναμη της φύσης

Αρχική | Εταιρεία | Επικοινωνία

Βιο Matcha τσάι

Βιο Matcha τσάι

Εκτυπώσιμη μορφή
Οργανικο Matcha τσάι
Κωδικός: 
00353
Τιμή:
20.95€

Βιο Matcha τσάι

Η πολύ δαπανηρή συλλογή, επεξεργασία και η ανώτερη ποιότητα του κάνει το Matcha τσάι ένα πολύ πολύτιμο γκουρμέ προϊόν.

30 g 

Περισσότερα δείτε στο PDF Σπμληρώματα Διατροφής σελ.32

remainingstock
remainingstock

Matcha  τσαι με τη  πολύπλευρη, ευχάριστη γλυκιά του γεύση είναι ενα λεπτοαλεσμένο πράσινο, στον ατμό τσάι, το οποίο χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα στην ιαπωνική τελετή τσαγιού chanoyu                            Το γνήσια τσάι Matcha καλλιεργείται με πιστοποιημένες βιολογικά οδηγίες στην περιοχή από Aichi παραδοσιακό clockmaker,  συλλέγονται και αλέθεται σε πέτρινους μύλους σε λεπτή σκόνη. 
Η πολύ δαπανηρή συλλογή,  επεξεργασία  και η ανώτερη ποιότητα του κάνει το Matcha τσάι ένα πολύ πολύτιμο γκουρμετ προϊόν. με τη  πολύπλευρη, ευχάριστη γλυκιά του γεύση είναι ενα λεπτοαλεσμένο πράσινο, στον ατμό τσάι, το οποίο χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα στην ιαπωνική τελετή τσαγιού chanoyu                            Το γνήσια τσάι Matcha καλλιεργείται με πιστοποιημένες βιολογικά οδηγίες στην περιοχή από Aichi παραδοσιακό clockmaker,  συλλέγονται και αλέθεται σε πέτρινους μύλους σε λεπτή σκόνη. 

Προετοιμασία:  1 κουταλάκι του γλυκού = 2 g στη Matcha κουπα,  ρίχνουμε περίπου 70 ml ζεστό νερό 70 ° -80 ° C και ανακατεβουμε με τη βοηθεια  του  μπαμπού. με γρήγορες κινήσεις σε ημικύκλιο.

 

 

Τι είναι το ORAC;

Το Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) είναι μια μέθοδος για την μέτρηση των αντιοξειδωτικών ικανοτήτων                                                  που έχουν βιολογικά προϊόντα και χημικές ουσίες. Η διαφορετικά το ORAC μετράει την «αντιοξειδωτική δύναμη» ενός προϊόντος                                                                                                                                        είναι;

Ο δείκτης ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity – Ικανότητα Απορρόφησης Ριζών Οξυγόνου) απεικονίζει τη δύναμη που           παρουσιάζει ένα τρόφιμο προκειμένου να είναι σε θέση να καταστρέψει τις ελεύθερες ρίζες. Στην πράξη ο δείκτης        ORAC αποτελεί το αντιοξειδωτικό «νόμισμα» του οργανισμού, δηλαδή τη μονάδα μέτρησης της αντιοξειδωτικής                απαίτησης του οργανισμού και πρόσληψης από τα τρόφιμα, όπως ακριβώς συμβαίνει στην περίπτωση της ενέργειας (θερμίδων).

 Πόσες μονάδες ORAC ;

Έχει αποδειχθεί ότι μια ανεπάρκεια σε αντιοξειδωτικά δημιουργεί κυτταρικές βλάβες                        και προκαλεί την ανάπτυξη                      των ελευθέρων ριζών, που με την πάροδο του χρόνου οδηγούν σε επιτάχυνση της γήρανσης και των χρόνιων                παθήσεων                            όπως οι καρδιοπάθειες, ο διαβήτης, η αρθρίτιδα και o καρκίνος .

Το ORAC μας λέει ποια είναι η αξία των τροφίμων ή / και συμπληρωμάτων για να μας καθοδηγήσει για να διατηρήσουμε σε επαρκεί               επίπεδα τα αντιοξειδωτικά στο οργανισμό έτσι ώστε να χρησιμοποιούμε τα οφέλη τους. Το ORAC εκφράζεται σε μονάδες ή αξίες και                όσο υψηλότερη είναι η τιμή, τόσο μεγαλύτερη είναι η αντιοξειδωτική δύναμη.

Σύμφωνα με τις έρευνες, θα πρέπει να καταναλώνουμε περίπου 3000-5000 μονάδες την ημέρα για να διατηρήσουμε τα επίπεδα που                θα μας δώσουν τη δυνατότητα να καταπολεμήσουμε τις ελεύθερες ρίζες. Στις δυτικές χώρες ο μέσος άνθρωπος καταναλώνει                 περίπου 1000    μονάδες την ημέρα. Αυτό είναι 4000 μονάδες λιγότερο από ότι λέγεται ότι χρειαζόμαστε. Με την πάροδο του         χρόνου, αυτή η έλλειψη                 αυξάνετε και  συμβάλει στη γήρανση, στις χρόνιες παθήσεις και στην εκφυλίση των κυττάρων.

Τα αντιοξειδωτικά μπορούν να βρεθούν στα φρούτα, στα λαχανικά και σε συμπληρώματα διατροφής. 

Μερικά από τα πιο αντιοξειδωτικά φρούτα είναι το Ρόδι,το Αχλάδι, το Mangosteen, το Φραμπουάζ, το Βατόμουρο, το Μύρτιλλο και                      κουκούτσια Σταφυλιού Όλα τα τα συστατικά του βρίσκονται σχεδόν στην κορυφή της λίστας ORAC (δείκτης ικανότητας ενός          αντιοξειδωτικού να αποτρέπει τις βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες). .

Την υψηλοτερη ORACαξια εχοον τα matchaτσαι με 163,000 η μορινγγα  50,000, η υπερτρπφη acai 18,500 και η Λαδανια

   

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Αξιοποιούμε τη σύγχρονη επιστημονική γνώση με τις ανεξάντλητες ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρουν πλούσια τα υλικά της φύσης και παράγουμε ποιοτικα προϊόντα υγείας και φροντίδας στο σώμα, τον οργανισμό, το πνεύμα και την ψυχή που δεν πρέπει και δεν χρειάζεται να είναι ακριβά για να είναι πολύτιμα, ασφαλή και χωρίς παρενέργειες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

EURO VITAL PHARMA

Κολινδρός, Πιερία, 60061

2353 031246

6976-793933

2353 031246

lmamelis@gmail.com

www.e-mylife.gr

NEWSLETTER

Newsletters

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.