Όλοι μας διαθέτουμε άμεση και εύκολη πρόσβαση στη πληροφόρηση και δεν έχουμε καμία δικαιολογία άγνοιας για μια όσο το δυνατόν πιο υγιεινή Ζωή... Μείνετε ενημερωμένοι!... Υγεία από την δύναμη της φύσης

Αρχική | Εταιρεία | Επικοινωνία

Αδυνάτισμα με Γλυ...

Αδυνάτισμα με Γλυκομαννάνη + Β2

Εκτυπώσιμη μορφή
Αδυνάτισμα με Γλυκομαννάνη πόσιμη σκόνη
Κωδικός: 
00012
Τιμή:
15.00€

Αδυνάτισμα με Γλυκομαννάνη + Β2

Η Γλυκομαννάνη αποτελείται από καθαρά φυσικές, υδατοδιαλυτές φυτικές ίνες,  από δύσπεπτες αλυσίδες υδατανθράκων  της ασιατικής  ρίζας konjac (Amorphophalluskonjac). Λόγω της υψηλής ικανότητας διόγκωσης της μέχρι και 50 φορές του όγκου της- η  γλυκομαννάνη  προκαλεί/παρέχει μια ευχάριστη αίσθηση κορεσμού στο στομάχι.Με αυτόν τον τρόπο ο πόθος για πολύ φαγητό - δηλαδή η λαιμαργία μας μπορεί να ξεπεραστούν.

40 φακελάκια των 3 ​​g 15,00 ευρώ

 

remainingstock
remainingstock

ΓΛΥΚΟΜΑΝΝΑΝΗ  αποτελείται από καθαρά φυσικές, ύδατα-διαλυτές φυτικές ίνες - δύσπεπτες  αλυσίδες υδατανθράκων -της ασιατικής  ρίζας konjac (Amorphophalluskonjac). Λόγω της υψηλής ικανότητας διόγκωσης της - μέχρι και 50 φορές  του όγκο - η γλυκομαννάνη προκαλεί/παρέχει  μια  ευχάριστη αίσθηση κορεσμού στο στομάχι. Με αυτόν τον τρόπο το πόθος,για πολύ φαγητό  - δηλαδή η λαιμαργία μας -   μπορεί να ξεπεραστούν

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA)  επιβεβαιώνει επιστημονικά. την γλυκομαννάνη ως μέρος μιας δίαιτας απώλειας βάρους  χαμηλής σε θερμίδες. 

Η απώλεια βάρους προκύπτει με την ημερήσια πρόσληψη 3 g γλυκομαννάνης σε 3 μερίδες  από 1 g  με  1 ποτήρι νερό πριν από τα γεύματα. Επιπλέον η γλυκομαννάνη με την  ημερήσια πρόσληψη 4 g συμβάλλει στη  διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Η συνιστώμενη ημερήσια δόση [ ΣΗΠ ] γλυκομαννάνης  είναι 4g περισσότερο δεν οφελη και βλάπτει

αδυνάτισμα με  Γλυκομαννάνη +B2

συστατικά: 
Glucomannan (45%), δεξτρόζηπληρωτικό, ινουλίνη, μέσο οξίνισης κιτρικό οξύ, φυσικό πορτοκαλί σκόνη φρούτων, μαλτοδεξτρίνηπληρωτικό, απελευθερώνοντας μέσου διοξειδίου του πυριτίου, φυσικές αρωματικές, βιταμίνη Β2.

  

ανά φακελάκι

ανά ημερήσια δόση (= 3 φακελάκια)

% Της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης σύμφωνα με το RDA *

ανά 100 g

γλυκομαννάνη

1,35 g

4,05 g

**

45 g

βιταμίνη Β2

2 mg

6 mg

429

67 mg

* Acc. οδηγία της ΕΕ σχετικά με τη διατροφική επισήμανση των τροφίμων 
** Δεν υπάρχει διαθέσιμη σύσταση της ΕΕ

Συνιστώμενη δοσολογία: Εως 3 φορές την ημέρα 30 λεπτά πριν από τα γεύματα το περιεχόμενο στο φακελακι  σε ένα ποτήρι νερο  (τουλάχιστον 200 ml).                                                                Προσοχή λόγω της ισχυρής δύναμης διόγκωσης του το ποτό μπορεί να πήζει στο ποτήρι. Άρα πρέπει  γρήγορα να το πιούμε  και στη συνέχεια να πιούμε  ακόμη  1 ποτήρι νερό .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Αξιοποιούμε τη σύγχρονη επιστημονική γνώση με τις ανεξάντλητες ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρουν πλούσια τα υλικά της φύσης και παράγουμε ποιοτικα προϊόντα υγείας και φροντίδας στο σώμα, τον οργανισμό, το πνεύμα και την ψυχή που δεν πρέπει και δεν χρειάζεται να είναι ακριβά για να είναι πολύτιμα, ασφαλή και χωρίς παρενέργειες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

EURO VITAL PHARMA

Κολινδρός, Πιερία, 60061

2353 031246

6976-793933

2353 031246

lmamelis@gmail.com

www.e-mylife.gr

NEWSLETTER

Newsletters

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.