Όλοι μας διαθέτουμε άμεση και εύκολη πρόσβαση στη πληροφόρηση και δεν έχουμε καμία δικαιολογία άγνοιας για μια όσο το δυνατόν πιο υγιεινή Ζωή... Μείνετε ενημερωμένοι!... Υγεία από την δύναμη της φύσης

Αρχική | Εταιρεία | Επικοινωνία

Έλαιο κριλ κάψουλ...

Έλαιο κριλ κάψουλες

Εκτυπώσιμη μορφή
Κριλ λαδιού κάψουλες
Λάδι κριλ. Η καλύτερη ποιότητα ωμέγα 3 με φωσφολιπίδια, ασθαξανθίνη, αναλογία 15:1
Κωδικός: 
00093
Τιμή:
18.50€

Κριλ λάδι, κάψουλες 

Τα 500 mg καθαρό λαδιού κριλ περιέχουν: 
125 mg ωμέγα-3 λιπαρό οξύ, 85 mg ΕΡΑ (εικοσαπεντανοϊκό οξύ) και 40 mg DHA (δοκοσαεξανοϊκό οξύ).

90 κάψουλες 18,50 ευρώ
30 κάψουλες 6,90 ευρώ
15 κάψουλες 3,35 ευρώ

Περισσότερα δείτε στο PDF Σπμληρώματα Διατροφής σελ.45

remainingstock
remainingstock
 • Neptune Krill Oil ΝΚΟ® κριλ λαδί της Neptune Technologies & Bioressources Inc USA, είναι το..

λαδί κριλ από το κριλ της Ανταρκτικής ( Euphausia superba ),εκεί που μεταναστεύουν σε μεγάλα κοπάδια οι γαρίδες.

Τα 500 mg λαδιού κριλ περιέχουν 125 mg ωμέγα-3 λιπαρό οξύ, 85 mg EPA(εικοσαπεντανοϊκό οξύ) και DHA (δοκοσαεξανοϊκό οξύ). 40 mg.

 • EPA και DHA σε μια ημερήσια πρόσληψη 250 mgαποδειγμένα συμβάλλει σε μια υγιή, φυσιολογική λειτουργία της καρδίας.  Οδηγίες στη χρήση: Ημερήσια έως 2 κάψουλες αμάσητες με τα γεύματα, με ένα ποτήρι νερό.                                   
  Δεν είναι κατάλληλο για άτομα 
  σε αλλεργία οστακοειδων.
 • 60 καψουλες.

Οι υψηλής ποιότητας

 • ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που περιέχονται στο έλαιο κριλ δεσμεύονται επί το πλείστον σε φωσφολιπίδια, τα οποία τοκαθιστά ιδιαίτερα ποιοτικό και  χρησιμοποιήσιμο για το ανθρώπινο σώμα. Το φυσικό κόκκινο χρώμα του οφείλει το λαδί. κριλ στην ασταξανθίνη, η οποία ανήκει στην ομάδα των καροτενοειδών.
  Το λάδι κριλ είναι μια πατενταρισμένη ειδική διαδικασία παράγωγης  ψυχρής έκθλιψης της Neptune Krill Oil Το ΝΚΟ ® (πρωτότυπο έλαιο κριλ της Neptune Technologies & Bioressources Inc.) έχει λάβει την πρώτη
  άδεια κυκλοφορίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως συστατικό τροφίμων ή για την παρασκευή συμπληρωμάτων διατροφής.                          
  Το NKO ® είναι σημαντικά διαφορετικό στη σύνθεση από άλλα έλαια κριλ.Ολες  οι κλινικές μελέτες  αποτελεσματικότητας με βάση το Neptune Krill Oil ΝΚΟ ® το επιβεβαιώνουν.

Συστατικά: απόσταγμα λιπιδίου από το κριλ αστακιδων της Ανταρκτικής Euphausia superba (έλαιο κριλ 53%), ζελατίνη, πλήρωσης σογιέλαιο , υγροσκοπική ουσία γλυκερίνη .

Το έλαιο κριλ έχει μια επίδραση ελαφρές αραίωσης του αίματος. Τα άτομα που παίρνουν αντιπηκτικά φάρμακα πρέπει πριν τη λήψη του να ζητήσουν την συμβουλή γιατρού. .

  ανά κάψουλα ανά ημερήσια δόση

 

(= 2 κάψουλες)

  

ανά 100 g

 

 

  

λάδι κριλ 500 mg 1000 mg 53 g

Marine φωσφολιπίδια
 

 

200 mg

 

 

400 mg

 

 

21 g

από αυτά

 

Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα

 

 

125 mg

 

 

250 α

 

 

13 g

από αυτα

 

ΕΡΑ (εικοσαπεντανοϊκό οξύ)

DHA δοκοσαεξανοϊκό οξύ)

 

 

85 mg

40 mg

 

 

170 mg

80 mg

 

 

9 g

4 g

Ασταξανθίνη εστεροποιημένη, 500 ug 1000 μικρογραμμάρια 53 mg

δεν υπάρχει  αναφορά  θρεπτικής  αξίας για την ημερήσια πρόσληψη σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 1169/2011 του παρόντος.

λάδι κριλ

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που περιέχονται στο λάδι κριλ δεσμεύονται με φωσφολιπίδια και κατά συνέπεια απορροφώνται ιδιαίτερα καλά από το σώμα. Μελέτες δείχνουν ότι το λάδι κριλ μπορεί να προάγει την υγεία της καρδιάς, των αιμοφόρων αγγείων, του εγκεφάλου και των αρθρώσεων λόγω της ισχυρής αντιφλεγμονώδους δράσης του.

Περισσότερα για το λάδι krill>

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που περιέχονται στο λάδι κριλ δεσμεύονται με φωσφολιπίδια και κατά συνέπεια απορροφώνται ιδιαίτερα καλά από το σώμα. Μελέτες δείχνουν ότι το λάδι κριλ μπορεί να προάγει την υγεία της καρδιάς, των αιμοφόρων αγγείων, του εγκεφάλου και των αρθρώσεων λόγω της ισχυρής αντιφλεγμονώδους δράσης του.

Οι άνθρωποι συχνά ρωτούν πώς το λάδι krill μπορεί να βοηθήσει σε τόσο διαφορετικές ασθένειες όπως καρδιαγγειακές παθήσεις, αρθρίτιδα ή PMS . Η απάντηση είναι αρκετά απλή: το λάδι krill είναι ένα πολύ αποτελεσματικό αντιφλεγμονώδες.

Οι μελέτες δείχνουν τώρα ότι πολλές χρόνιες ασθένειες καθώς και η γήρανση συνδέονται άμεσα με τη φλεγμονή .

Η επίδραση του ελαίου κριλ έχει επιβεβαιωθεί επιστημονικα:

Η χοληστερόλη  μειώνεται με Krill Oil μετά από 12 εβδομάδες: Η συνολική χοληστερόλη κατά 13%. LDL κατά 32%. Τριγλυκερίδια κατά 11%.Το Krill Oil  μπορεί να μειώσει το PMS σε 3 μήνες: η ευερεθιστότητα κατά 47%, η κατάθλιψη  κατά 40%, η κατακράτηση υγρών κατά 37%, ο κοιλιακός πόνος κατά 33%.

Το Krill Oil ανακουφίζει από τον πόνο στις αρθρώσεις Από μόλις την 1 εβδομάδα: ο πόνος μειώνετε κατά 24%. οι ανησυχίες κατά 22%. η αύξηση της ευελιξίας κατά 16%.

Το λάδι Krill μπορεί να κάνει περισσότερα

Έχει μεγάλες δυνατότητες ως δότης ενέργειας, τονωτικό του εγκεφάλου, προστασία του δέρματος (αντηλιακό από το εσωτερικό), κατασταλτικό ρυτίδων, κλπ.

Krill Oil - το Ωμέγα 3 από την Ανταρκτική

Το λάδι Krill είναι παράγωγο από κριλ, ένα μικρό τύπο γαρίδας που ζει στα κρύα νερά της Ανταρκτικής. Τα μικρά πλάσματα χρησιμεύουν ως τρόφιμα για μεγαλύτερα ψάρια.

Δεν είναι μολυσμένα με βαρέα μέταλλα και άλλες επιβλαβείς για τον άνθρωπο τοξίνες. Κάθε χρόνο, μόνο ένα μικρό μέρος του συνόλου του κριλ αλιεύεται. Δεδομένου ότι πολλαπλασιάζονται πολύ γρήγορα, η αφθονια  τους είναι σχεδόν απεριόριστη.

Αυτά τα καρκινοειδή που μοιάζουν με γαρίδες ζουν σε τεράστια σμήνη στα καθαρά, παγωμένα νερά της Ανταρκτικής.

Τι είναι λάδι κριλ;

Το λάδι Krill συνδυάζει τρία πολύτιμα θρεπτικά συστατικά σε ένα παρασκεύασμα:

 1. 1.  Σημαντικά αντιφλεγμονώδη ωμέγα-3 λιπαρά οξέα
 2. 2.  Τα κυτταροενεργά λίπη, που ονομάζονται φωσφολιπίδια
 3. 3.  Κυτταροπροστατευτικά αντιοξειδωτικά

Η επιστημη επιβεβαιωνει ότι η πολύπλοκη αλληλεπίδραση αυτών των τριών θρεπτικών ουσιών είναι υπεύθυνη για τα πολλά οφέλη για την υγεία του ελαίου κριλ.

Απαιτείται τακτική λήψη λάδιου κριλ

Για φλεγμονές κάθε είδους

Για την προστασία της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων

Για τη βελτίωση των επιπέδων χοληστερόλης στον ανθρώπινο οργανισμό φυσικά

Ενάντια στα συμπτώματα της ψωρίασης

Για πόνο στις αρθρώσεις και για αύξηση της κινητικότητας των αρθρώσεων

Για τον πυρετό και την αλλεργία στη γύρη

Για τη θεραπεία των συμπτωμάτων στις εμμηνόρροιες κράμπες και προεμμηνορροϊκού συνδρόμου (PMS), όπως κοιλιακό άλγος, κατάθλιψη, αυξημένη ευερεθιστότητα ή κατακράτηση υγρών.

Στη καθυστέρηση της διαδικασίας γήρανσης

Στην αύξηση της ευεξίας

Στη κόπωση  και κατάθλιψη,

Για ποιον είναι ιδιαίτερα σημαντική η πρόσληψη ελαίου κριλ;

Για όσους θέλουν να είναι πιο δραστήριες και υγιείς

Για όσους θέλουν να προστατεύσουν τα κύτταρα τους

Για γυναίκες με υψηλή χοληστερόλη, η προβλήματα εμμήνου ρύσης

Για την πρόληψη των καρδιακών παθήσεων

Krill oil effect

Το λάδι Krill περιέχει τα λεγόμενα Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα. Αυτά αποδεικνύονται σημαντικά για την υγεία και την ευεξία των ανθρώπων. Ωστόσο, δεδομένου ότι δεν μπορούν να παραχθούν από το σώμα, πρέπει να καταναλωθούν μέσω της διατροφής.

Το σώμα χρειάζεται αυτά τα λιπαρά οξέα για να διατηρήσει τα κύτταρα υγειη. Ομοίως, έχουν και μεγάλη σημασία για το κεντρικό νευρικό σύστημα. Επιπλέον, είναι σημαντικοί για τους μηχανισμούς της πήξης του αίματος, επηρεάζουν τα επίπεδα χοληστερόλης, την αρτηριακή πίεση και παίζουν σημαντικό ρόλο στην πρόληψη και θεραπεία της φλεγμονής.

Επιπλέον, το κριλ έλαιο έχει θετική επίδραση στην απόδοση του εγκεφάλου και αισθητή επίδραση στη διάθεση, τη συγκέντρωση και την εγρήγορση μετά από σύντομο χρονικό διάστημα λήψης.

Ωμέγα-6 λιπαρά οξέα, τα οποία συχνά χορταίνουν τους ανθρώπους, βοηθούν το σώμα να καταπολεμήσει τη φλεγμονή . Επειδή τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι υπεύθυνα για τη μείωση της φλεγμονής μετά την επιτυχή καταπολέμηση της λοίμωξης, η έλλειψη ωμέγα-3 λιπαρών οξέων μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία.

Το λάδι Krill, σε αντίθεση με άλλα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα έχει επίσης αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα. Τα αντιοξειδωτικά είναι ουσίες που προστατεύουν τα κύτταρα του οργανισμού από τις επιβλαβείς επιδράσεις των ελεύθερων ριζών.

Επιπλέον, το λάδι krill περιέχει ως συμπλήρωμα διατροφής ειδικά λίπη, τα λεγόμενα φωσφολιπίδια. Αυτά είναι ένα συστατικό της μεμβράνης των κυττάρων του σώματος και επίσης προστατεύουν το σώμα από τις ελεύθερες ρίζες.

Επιπλέον, αυτά τα λίπη αυξάνουν την αντοχή στο στρες. Ειδικά τα εγκεφαλικά κύτταρα εξαρτώνται από επαρκή παροχή φωσφολιπιδίων. Το λάδι Krill μπορεί επίσης να συμβάλει στην αύξηση της διανοητικής ικανότητας και της μνήμης.

Η τρίτη πλευρά του θρεπτικού τριγώνου της συνεργιας του ελαίου κριλ είναι ένας κατάλογος ισχυρών φυσικών αντιοξειδωτικών. Αυτά βοηθούν στην εξουδετέρωση των βλαβερών επιδράσεων των ασταθών μορίων οξυγόνου (ελεύθερες ρίζες).

Εάν αυτές δεν μπορούν να ελέγχουν, προκαλούν σημαντική βλάβη στα κύτταρα (ονομάζεται οξειδωτικό στρες ) και έτσι να είναι υπεύθυνες για έναν μακρύ κατάλογο χρόνιων προβλημάτων υγείας.

Το λάδι Krill είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά

Οι αναλύσεις έχουν δείξει ότι το λάδι Krill περιέχει ένα εντυπωσιακό κοκτέιλ ισχυρών αντιοξειδωτικών που δεν έχουν μόνο ένα αξιοσημείωτο όφελος για την υγεία, αλλά κάνουν το ίδιο το έλαιο εξαιρετικά σταθερό.

Το λάδι Krill είναι πλούσιο σε ασταξανθίνη

Η ισχυρότερη αντιοξειδωτική δράση στο λάδι κριλ είναι η ασταξανθίνη , ένα καροτενοειδές στην οικογένεια θρεπτικών ουσιών που περιέχει επίσης βήτα-καροτένιο, λουτεΐνη και λυκοπένιο . Τα αντιοξειδωτικά όπως η ασταξανθίνη είναι το αστέρι μεταξύ των αντι-γηραντικών παραγόντων και αποδεδειγμένα παρεμποδίζει τη διαδικασία γήρανσης.

Μία αξιοσημείωτη ιδιότητα της ασταξανθίνης στο έλαιο κριλ, ότι είναι πλήρως εστεροποιημένη, που είναι χημικώς συνδεδεμένη με EPA και DHA μόρια -του μεταβολισμού των κυττάρων του κριλ-.

Αυτό σημαίνει ότι το ανθρώπινο σώμα μπορεί να το αφπμιωσει πλήρως, αξιοποιώντας και πλήρως τις σημαντικές αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Η ασταξανθίνη διεισδύει επίσης στον αιματο-εγκεφαλικό φραγμό, που παρέχει τόσο προστασία όσο και διέγερση στον εγκέφαλο.

Στο έλαιο Krill η ασταξαντίνη παρέχει επίσης εξαιρετική προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες και τις βλάβες του δέρματος που προκαλούνται από τις υπεριώδεις ακτίνες, καθυστερώντας έτσι τη διαδικασία γήρανσης.

Το Κρίλ ελαιο της ανταρκτικης έχει εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε ασταξανθίνη σε σύγκριση με άλλα. Εκτός από τις ιδιότητες που προάγει την υγεία, αυτό έχει και το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι προστατεύει το ίδιο το έλαιο από την οξείδωση και το καθιστά σταθερό.

Νέο φλαβονοειδές

Το λάδι Krill περιέχει επίσης ένα εντελώς νέο φλαβονοειδές (οι επιστήμονες το αποκαλούν "sampalis"), μια ουσία που απαντάται συνήθως στα φυτά που έχουν ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Το λάδι Krill έχει υψηλή τιμή ORAC

Το ORAC είναι ένα τυποποιημένο εργαστηριακό τεστ που χρησιμοποιείται για την αξιολόγηση των σχετικών αναλογιών διαφόρων αντιοξειδωτικών. Όσο μικρότερος είναι ο αριθμός, τόσο λιγότερα αποτελέσματα μπορεί να εχουν.

Τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται στο λάδι κριλ έχουν αποδειχθεί ότι έχουν καταπληκτικό αντιοξειδωτικό δυναμικό. Όταν το λάδι κριλ μετρήθηκε για το αντιοξειδωτικό δυναμικό του χρησιμοποιώντας το πρότυπο ORAC (Οξυγόνο Ριζική Απορρόφηση), τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά. Στην κλίμακα ORAC, όσο μεγαλύτερη είναι η τιμή, τόσο ισχυρότερη είναι η αντιοξειδωτική δράση.

Σε άμεση σύγκριση με άλλα γνωστά αντιοξειδωτικά που υπάρχουν στη μορφή ελαίων, το κριλ λάδι έδειξε μια εκπληκτικά υψηλή τιμή του 378. Αυτό είναι 300 φορές μεγαλύτερη από αυτή της βιταμίνης Α ή βιταμίνης Ε και 48 φορές υψηλότερη από την αντιοξειδωτική ικανότητα των συμβατικών Ωμέγα-3 ιχθυέλαια.

Το λάδι Krill έχει μια μοναδική σύνθεση

Η επιστήμη επιβεβαιώνει τις πολλές ιδιότητες του ελαίου κριλ και τα αποτελέσματά τους είναι ακόμη ότι η σύνθετη αλληλεπίδραση των τριών κύριων συστατικών του είναι υπεύθυνη - ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, φωσφολιπίδια και τα αντιοξειδωτικά - για τα πολλά οφέλη στην υγεία.

Krillöl - το αντιφλεγμονώδες

Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι τρώνε πάρα πολύ ωμέγα-6 λιπαρά οξέα (ηλιέλαιο, καρθαμέλαιο, αραβοσιτέλαιο, υδρογονωμένα φυτικά έλαια, τα αυγά, κ.λ.π.) και πολύ λίγο ωμέγα-3 (λιπαρά ψάρια όπως το σκουμπρί, σολομό, τόνο).

Αυτή η ανισορροπία οδηγεί σε φλεγμονή στα κύτταρα του σώματος, τα οποία προκαλούν μεγάλη βλάβη πολύ πριν προκαλέσουν δυσφορία ή πόνο,.

Η φλεγμονή είναι μία κύρια αιτία της καρδιαγγειακής νόσου, της αρθρίτιδας, του καρκίνου,  του διαβήτη, ρευματισμών, αλλεργιών,  υψηλού επίπεδου λιπιδίων στο αίμα, και το ασθενειών του νευρικού συστήματος, επιτάχυνσης της διαδικασίας γήρανσης και  επηρεασμού της γενικής ευεξίας. Το λάδι Krill φυσικά αναστέλλει τη φλεγμονή σε όλα τα κύτταρα του σώματος.

Πόσο σημαντικά είναι τα Omega 3 λιπαρά οξέα EPA και DHA σε λάδι κριλ για εμάς τους ανθρώπους τονίζεται από ειδικούς διατροφής ξανά και ξανά, επειδή μια ανεπάρκεια μπορεί να είναι η αιτία πολλών ασθενειών του πολιτισμού μας.

Τα ωμέγα-3s είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη του κεντρικού νευρικού συστήματος, παίζουν σημαντικό ρόλο στην πήξη του αίματος, διατηρούν τα φυσιολογικά επίπεδα αρτηριακής πίεσης και χοληστερόλης και παίζουν σημαντικό ρόλο στις φλεγμονώδεις διεργασίες.

Το γεγονός ότι χρησιμοποιούμε πάρα πολλά λιπαρά οξέα ωμέγα 6 και πολύ λίγα ωμέγα 3 με τη σημερινή διατροφή δυστυχώς οδηγεί σε ανισορροπία στο σώμα. Εάν μια λοίμωξη πρέπει να καταπολεμηθεί στο σώμα, το Omega 6 ενεργοποιεί τις απαραίτητες φλεγμονώδεις αντιδράσεις.

Το ωμέγα 3, όπως περιέχεται στο λάδι κριλ, θα πρέπει να εξασφαλίσει την αποκατάσταση μιας κανονικής  κατάστασης. Ομως λόγω της χαμηλής τους συγκέντρωσης στο σώμα, συχνά αποτυγχάνουν και αυξάνεται ο κίνδυνος εμφάνισης φλεγμονωδών προβλημάτων υγείας.

Ακριβώς όπως τα ωμέγα 6 λιπαρά οξέα, τα ωμέγα 3 δεν παράγονται από το ίδιο το σώμα, αλλά πρέπει να λαμβάνονται μαζί με τα τρόφιμα. Το λάδι Krill περιέχει υψηλή αναλογία 15: 1 ωμέγα-3 προς ω-6 λιπαρών οξέων  και είναι επομένως σε θέση να αντισταθμίσει αυτήν την ανισορροπία. Οι φλεγμονές μπορούν να αποφευχθούν, η οι υπάρχουσες φλεγμονές να εξασθενίσουν ταχύτερα.Η επιστήμη έχει αυξημένο ενδιαφέρον για τον ρόλο της φλεγμονής στην υγεία και τις ασθένειες. Σήμερα, η φλεγμονή είναι ένας από τους πιο μελετημένους τομείς της ιατρικής έρευνας.

Για παράδειγμα, οι καρδιακές προσβολές και τα εγκεφαλικά επεισόδια μπορεί να σχετίζονται με αυξημένα επίπεδα της πρωτεΐνης C-reactive.

Επίδραση του ελαίου κριλ στη φλεγμονή (CRP C-αντιδρώσα πρωτεΐνη):

Λαμβάνοντας 300 mg κριλ.ελαίου ημερησίως, αυτή η τιμή αίματος μειώνετε

μετά από 7 ημέρες - 19,3%

μετά από 14 ημέρες - 29,7%

μετά από 30 ημέρες κατά - 30,9%

Το λάδι Krill βοηθά στον πόνο στις αρθρώσεις

Αποτελέσματα της πρόληψης της φλεγμονής και του χρόνιου πόνου στις αρθρώσεις [οστεοαρθρίτιδα ή ρευματοειδή αρθρίτιδα και τα αυξημένα επίπεδα στο αίμα της C-αντιδρώσας πρωτεΐνης (CRP)].

.Η επίδραση του πόνου των αρθρώσεων μετά από μόλις 7 ημέρες από τη λήψη του Krill oil:

Μείωση του πόνου κατά 24%,

της ακαμψίας κατά 22%

Βελτίωση της ευελιξίας κατά 16%

Τι είναι οι φλεγμονές;

Οίδημα των αρθρώσεων και το άλγος προκαλούνται από φλεγμονή. Εδώ, οι επιθέσεις του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος εισβάλλουν τα μικρόβια και καταστρέφουν τον μολυσμένο ιστό. Μόλις περιέλθουν οι εισβολείς, η φλεγμονή σταματά και αρχίζει η διαδικασία επούλωσης. Ωστόσο, μερικές φορές η φλεγμονώδης διαδικασία δεν σταματά όπως συνήθως και η φλεγμονή γίνεται ένα χρόνιο πρόβλημα.

Φλεγμονή και πόνος στις αρθρώσεις

Σε ρευματική ή φλεγμονώδη αρθρίτιδα, η φλεγμονή συμβαίνει επειδή το ανοσοποιητικό σύστημα αντιδρά για κάποιο άγνωστο λόγο και προσβάλλει τον υγιή κοινό ιστό του. Αυτό που συμβαίνει τότε είναι ένα κλασικό παράδειγμα της βασικής διαδοχικής διαδικασίας φλεγμονής.

Τα λευκά αιμοσφαίρια συλλέγονται στις αρθρώσεις και προκαλούν επίθεση, απελευθερώνοντας φλεγμονώδεις ουσίες απόκρισης (ιντερλευκίνες και άλλα) στα κύτταρα στις υπέρπαθεις κοινές απελευθερώσεις προσταγλανδίνες, που προκαλούν την άρθρωση να γίνει κόκκινη, πονάει και πρήζεται.

Εξίσου σημαντικό είναι η φλεγμονή στον πόνο λόγω της οστεοαρθρίτιδας, μια κατάσταση στην οποία ο αρθρικός χόνδρος κυριολεκτικά φθείρεται με την πάροδο του χρόνου. Αυτή η φθορά, με τη σειρά της, προκαλεί χρόνια φλεγμονή των προσβεβλημένων ιστών, προκαλώντας θερμότητα, πρήξιμο, δυσκαμψία και πόνο.

Η μείωση της φλεγμονής είναι το κλειδί για την ανακούφιση του πόνου των αρθρώσεων και των αρθριτικών συμπτωμάτων.

Οι γιατροί συστήνουν συστηματικά αντιφλεγμονώδη φάρμακα για να μεταβάλλουν ή να καταστέλλουν τις φλεγμονώδεις αποκρίσεις του σώματος. Αλλά η φύση προσφέρει επίσης μερικούς ισχυρούς αντιφλεγμονώδεις παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των ω-3 λιπαρών οξέων.

ια παράδειγμα, τα άτομα με ρευματοειδή αρθρίτιδα πρέπει να πάρουν το εμπλουτισμένο με ωμέγα-3 λιπαρά έλαια Krill για λιγότερο πόνο αρθρώσεων, πρήξιμο και δυσκαμψία - σε χαμηλότερες δόσεις του αντι-φλεγμονώδη φάρμακου-.

Εξίσου σημαντικό είναι τα αντιοξειδωτικά, τα οποία έχουν επιδείξει ισχυρό αντιφλεγμονώδες αποτέλεσμα με την ικανότητά τους να καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες. Και τα δύο αποτελούν βασικά συστατικά του ελαίου κριλ.

Το λάδι Krill μπορεί να μειώσει το PMS

Τα αποτελέσματά - μετά από 90 ημέρες ληψης - για την ανακούφιση των συμπτωμάτων του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου (PMS)

Ειδικά στα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συστατικά στο έλαιο κριλ τόσο στα σωματικα και τα συναισθηματικά συμπτώματα του PMS και την επώδυνη (ή δύσκολη) έμμηνο ρύση - ιατρικά ως έμμηνο δυστονία ή δυσμηνόρροια - μειώνωνται δραματικά.

Επίδραση του ελαίου κριλ στο προεμμηνορροϊκό σύνδρομο:

 • μειώνει τον κοιλιακό πόνο και τους σπασμούς της μήτρας κατά 33%,
 • την ευερεθιστότητα της εμμηνόρροιας κατά 47%,
 • την κατάθλιψη κατά 49%,
 • την αύξηση βάρους κατά 30%,
 • την κατακράτηση υγρων κατά 37%,
 • τις σχετικές με το PMS εντάσεις του μαστού κατά 42%,
 • Βοηθάει σε ναυτία, φούσκωμα και κόπωση,
 • ανακουφίζει από πονοκεφάλους καθώς και κοινού και σώματος πόνο,
 • βελτιώνει τις αλλαγές της διάθεσης και τους πόθους.
 • Βοηθά στην πρόληψη της εμμηνόρροιας και του άγχους

Τι είναι το PMS;

Κάθε μήνα, το 85-97% των γυναικών αναπαραγωγικής ηλικίας πάσχουν από διαφορετικούς βαθμούς πόνου, δυσφορίας και συναισθηματικής ταραχης που σχετίζονται άμεσα με τον εμμηνορροϊκό κύκλο.

Τα συμπτώματα ποικίλλουν από γυναίκα σε γυναίκα και από μήνα σε μήνα. Σε γενικές γραμμές, ωστόσο, τα συμπτώματα PMS είναι εκτεταμένα και δυσάρεστα σε ένα ευρύ φάσμα φυσικών προβλημάτων (ευαισθησία στο στήθος, κοιλιακό άλγος, κράμπες, κατακράτηση υγρων, φούσκωμα, αύξηση βάρους, πόνος αρθρώσεων και μυϊκός. Κόπωση και κεφαλαλγία.

Γιατί το έλαιο krill λειτουργεί στο PMS

Η επίσημη αποδίδει τα σπουδαία αποτελέσματα των στο μοναδικό μοριακό προφίλ των φωσφολιπιδίων, των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων και των διαφόρων αντιοξειδωτικών του ελαίου κριλ.

Τα φωσφολιπίδια και τα μεγάλα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα DHA και ΕΡΑ συνεργάζονται  για να εμποδίσουν τη φλεγμονή, την αιτία των περισσότερων συμπτωμάτων PMS. Επιπλέον, τα φωσφολιπίδια γνωστές για μια ρυθμιστική δράση επί ορισμένων σημαντικών νευροδιαβιβαστών στον εγκέφαλο που επηρεάζουν σημαντικά τα συναισθηματικά και σωματικά συμπτώματα του προεμμηνορροϊκού συμπτώματος.

Το λάδι Krill μειώνει τη χοληστερόλη

Σχετικά στην επίδραση υψηλής χοληστερόλης του ελαίου Krill, ενός σημαντικού παράγοντα κινδύνου για καρδιακές παθήσεις και εγκεφαλικά επεισόδια.

 

Η αποτελεσματικότητα του ελαίου κριλ στην υπερλιπιδαιμία (αυξημένα επίπεδα στο αίμα του λίπους και χοληστερόλης).

Χρησιμοποιώντας το λάδι κριλ σε διάστημα τριών μηνών μειώνει σημαντικά τα επίπεδα. της ολικής χοληστερόλης,

- LDL και τριγλυκερίδια - ενώ αυξάνει τα επίπεδα HDL, η οποία είναι καλή ενάντια στην αυξημένη χοληστερόλη και άλλα λιπίδια του αίματος.

Τι είναι η χοληστερόλη;

Ακόμα κι αν είστε λεπτός και υγιης, μπορεί να έχετε υψηλή χοληστερόλη και τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων και εγκεφαλικών επεισοδίων. Ως κηρώδες, λιπαρό συστατικό, η χοληστερόλη είναι μέρος μιας ομάδας λιπιδίων (λιπιδίων του αίματος) που είναι απαραίτητα για την παραγωγή ορμονών, νευρικών κλώνων και κυτταρικών μεμβρανών.

Μόνο εάν έχετε πάρα πολλά από αυτά, η χοληστερόλη γίνεται πρόβλημα. Κανονικά, το ήπαρ σας παράγει όλη τη χοληστερόλη που απαιτείται. Εάν τρώτε τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε χοληστερόλη ή κορεσμένα λιπαρά, το ήπαρ θα ανταποκριθεί με περισσότερη χοληστερόλη.

Με την πάροδο του χρόνου, αυτό το πλεόνασμα συσσωρεύεται στις αρτηρίες σας και σκληραίνει για να σχηματίσει τη λεγόμενη αρτηριοσκληρωτική πλάκα. Χωρίς θεραπεία, αυτή η κατάσταση, που ονομάζεται αρτηριοσκλήρωση, μπορεί να εξελιχθεί σε στηθάγχη, καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικά επεισόδια.

Ξέρετε τις τιμες της χοληστερόλης σας;

Είναι σημαντικό να διατηρήσετε τα επίπεδα της χοληστερόλης σας σε ένα υγιές εύρος. Στην ιδανική περίπτωση, η ολική χοληστερόλη πρέπει να είναι κάτω από 200 mg / dl (σε χιλιοστόγραμμα ανά δεκαδικό).

Πρέπει επίσης να ληφθούν υπόψη δύο σημαντικές υποομάδες χοληστερόλης. Ιδανικά, η τιμή για τη χαμηλής-πυκνότητας λιποπρωτεϊνη ή βήτα χοληστερόλης (LDL), η λεγόμενη «κακή» χοληστερόλη, είναι μικρότερη από 100 mg / dl και η λιποπρωτεΐνη υψηλής πυκνότητας (HDL) ή «καλή» χοληστερόλη σε συγκεντρώσεις τουλάχιστον 60 mg / dl  να είναι παρούσα.

(Οι λιποπρωτεΐνες είναι μικροσκοπικά σφαιρίδια λίπους και πρωτεΐνης που βοηθούν στη μεταφορά λίπους στα κύτταρα σε όλο το σώμα.)

Τα τριγλυκερίδια, ένας άλλος σημαντικός τύπος λιπιδίων, θα πρέπει να είναι μικρότεροι από 150 mg / dL. Τα τριγλυκερίδια είναι η πιο συνηθισμένη περίσσεια λίπους στα τρόφιμα (90% των διαιτητικών λιπών) και η κύρια πηγή ενέργειας για το σώμα.

Κάθε τύπος λιποπρωτεΐνης έχει διαφορετικές επιδράσεις στην υγεία.

 • Για παράδειγμα, όσο υψηλότερη είναι η LDL σας, μια πρωτεΐνη που μεταφέρει χοληστερόλη στο αίμα, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος καρδιακής νόσου.
 • Από την άλλη πλευρά, τα υψηλά επίπεδα HDL μειώνουν τον καρδιαγγειακό κίνδυνο καθώς η HDL μεταφέρει την χοληστερόλη πίσω στο ήπαρ, όπου μεταβολίζεται και τελικά εκκρίνεται.
 • Τα υψηλά επίπεδα τριγλυκεριδίων συμβάλλουν στην πάχυνση του αίματος και κάνουν τα προσβεβλημένα άτομα πιο ευαίσθητα στη θρόμβωση του αίματος.Αυτά τα αυξημένα τριγλυκερίδια εμφανίζονται συνήθως ως συμπλήρωμα της υψηλής χοληστερόλης και άλλων παραγόντων κινδύνου για καρδιακές παθήσεις, όπως η παχυσαρκία.

Διατηρείτε τα επίπεδα χοληστερόλης στο βέλτιστο εύρος 

Σήμερα, οι καρδιακές παθήσεις και τα εγκεφαλικά επεισόδια είναι στις περισσότερες δυτικές χώρες. η πρώτη αίτια θανάτου. Τα αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης αποτελούν σημαντικό παράγοντα κινδύνου για την ανάπτυξη καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Αποτελεσματικά  φάρμακα για τη μείωση των επιπέδων της LDL είναι οι  στατίνες, Επιπλέον, οι άνθρωποι θα πρέπει να κάνουν αλλαγές στον τρόπο ζωής τους: τακτική άσκηση, η διατήρηση ενός υγιούς βάρους, διακοπή του καπνίσματος, λιγότερο άγχος και πιο σημαντικό σημείο, υγιέστερη για την καρδιά διατροφή (λιγότερο κορεσμένο λίπος και trans λιπαρά, περισσότερα λαχανικά, φρούτα ψάρια, νερού και γενικά τροφές πλούσιες σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα).

Το λάδι Krill προλαμβάνει τις καρδιακές παθήσεις

Οι επιστήμονες όταν ανακάλυψαν μια εκπληκτικά χαμηλή συχνότητα εμφάνισης καρδιακών παθήσεων μεταξύ των Εσκιμώων της Γροιλανδίας - παρά τη διατροφή τους με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά. ερεύνησαν τις ευεργετικές επιδράσεις των ιχθυελαίων  και την υψηλή αναλογία ωμέγα-3 λιπαρών οξέων στα ψάρια, η οποία είναι η βάση της καθημερινής τροφής των Eskimo

Το κύκλωμα προστασίας, επίδρασης των ιχθυελαίων,  έδειξε ότι, μεταξύ άλλων, τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα από το λαδί κριλ, είναι τα πιο αποτελεσματικό  να  μειώσει  τα επίπεδα τριγλυκεριδίων και της LDL και πραγματικά να αυξήσει τα επίπεδα της HDL.

Ως εκ τούτου, τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα προλαμβάνουν τη φλεγμονή εντός των αρτηριών, οι οποίες αποτελούν παράγοντα σχηματισμού πλάκας.

Γιατί το λάδι krill είναι αποτελεσματικό για καρδιακές παθήσεις;

Υπενθύμιση, ότι η μοναδική μοριακή δομή του ελαίου κριλ με πλούσια περιεκτικότητά του σε φωσφολιπίδια και τα αντιοξειδωτικά (ειδικά ασταξανθίνη) εξηγούν την εντυπωσιακή επίδραση του ελαίου από κριλ στην ρύθμιση της χοληστερόλης και άλλων λιπιδίων του αίματος.

Το συμπέρασμα το έλαιο κριλ έχει το μοναδικό συνδυασμό των χρήσιμων ουσιών έχει προφανώς μια «ανώτερη προσέγγιση» στη μείωση του κινδύνου καρδιαγγειακής νόσου.

Το λάδι Krill μειώνει τα

Με 1000 mg ημερησίως τα αποτελέσματα: μειώνεται μετά από 90 ημέρες:

 • Συνολική χοληστερόλη 13,44%
 • Η LDL κατά 32,03%
 • Τα τριγλυκερίδια αυξήθηκαν κατά 11,03%

Μια δόση συντήρησης 500 mg ελαίου κριλ ανά ημέρα μειώνεται μετά από 180 ημέρες

 • Συνολική χοληστερόλη 18,90%
 • LDL 44,40%
 • Τα τριγλυκερίδια κατά 25,40%

Το λάδι Krill είναι το μόνο φυσικό προϊόν που μπορεί να μειώσει όχι μόνο τη χοληστερόλη αλλά και τα τριγλυκερίδια, ακόμη και σε πολύ χαμηλή δόση.

Το λάδι Krill βελτιώνει την  εμφάνιση του δέρματος

Χάρη στα ισχυρά αντιοξειδωτικά (ιδιαίτερα η καροτενοειδής ασταξανθίνη), το λάδι κριλ έχει αποδειχθεί ότι παρέχει καλή προστασία έναντι βλάβης του δέρματος και φλεγμονής που προκαλείται από το υπεριώδες (UV) φως.

στις ρυτίδες, ερυθρότητα και άλλα δερματικά προβλήματα.

-έκζεμα, ψωρίαση .

Η ασταξανθίνη δρα ως προστασία των κυττάρων από οξειδωτικές διαταραχές, που είναι ενάντια σε όλα, από την σχετικά απλή κυτταρική βλάβη έως την πλήρη καρκινογένεση.

Τα μαλλιά και τα νύχια: πιο λαμπερά μαλλιά, λιγότερη τριχόπτωση και ισχυρότερα νύχια. Αυτά τα θετικά αποτελέσματα μπορούν να αποδοθούν στην υψηλή περιεκτικότητα των ω-3 λιπαρών οξέων DHA και ΕΡΑ στο έλαιο κριλ.

Το λάδι Krill ενισχύει την ενέργεια

Με λάδι κριλ οι αθλητές  έχουν  αυξημένες επιδόσεις και καλύτερη αντοχή, αυτό οφείλεται στο υψηλό συστατικό χολίνης (ένα βασικό συστατικό της χημικής ακετυλοχολίνης του εγκεφάλου) σε συνδυασμό με τα ωμέγα-3 οξέα που μπορούν να υποστηρίξουν τέτοιες επιδράσεις

Το λάδι Krill αυξάνει τη συγκέντρωση και την προσοχή

Παΐδια με δυσλεξία, υπερκινητικότητας (ADHD) ή αυτισμό έχουν μια σημαντική βελτίωση στη συγκέντρωση και την προσοχή και μπορούν να επικεντρωθούν καλύτερα σε μια πολύπλοκη ψυχική κατάσταση. με τη λήψη κριλ ελαίου.

Και πάλι, τα υγιή ωμέγα-3 λιπαρά οξέα (ειδικά το DHA με τη μορφή φωσφολιπιδίων, ένα σημαντικό συστατικό του εγκεφάλου) είναι πιθανόν υπεύθυνα για αυτά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα

Το λάδι Krill βοηθάει στην αλλεργια  του χόρτου

Οι αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες του, μειωνει τη ρινική καταρροή και όλα με ότι σχετίζονται με την υπερβολική αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος σε μικροσκοπική γύρη και άλλα αλλεργιογόνα.

Το λάδι Krill μειώνει τις αυτοάνοσες ασθένειες

και επιφέρει σημαντικές βελτιώσεις σε ασθενείς που πάσχουν από φλεγμονώδεις και αυτοάνοσες ασθένειες.

Τωρα οι ερευνες επικεντρώθηκαν στον καρκίνο του προστάτη και του μαστού, επειδή και οι δύο καρκίνοι είναι ευαίσθητοι στην ορμόνη και το έλαιο κριλ έχει επίσης αποδειχθεί ότι δρα ως ρυθμιστής ορμόνης.

Το Krill είναι η τέλεια συνταγή της φύσης

Μόνο το λάδι κριλ περιέχει σργ φύση ωμέγα-3 και ωμέγα-6 σε αναλογία τουλάχιστον 15: 1!

Το εκπληκτικό κριλ

Το Euphausia superba, είναι ένα πολυκύτταρο είδος με τη μεγαλύτερη συσσώρευση (βιομάζα) στη Γη. Ο εκτιμώμενος αριθμός κριλ στον Νότιο Ωκεανό που περιβάλλει την Ανταρκτική εκτιμάται σε 135 εκατομμύρια τόνους και συνολικά υπερβαίνει τους 6700 εκατομμύρια τόνους.

Τα τελευταία χρόνια, η ετήσια ποσότητα αλιευμάτων της εμπορικής αλιείας στο Νότιο Ωκεανό ήταν 102.000 έως 110.000 τόνους, πολύ λιγότερο των ποσοστώσεων της (CCAMLR)  διεθνούς επιτροπής οικοτόπων για τη διατήρηση της Ανταρκτικής. Αυτό διασφαλίζει τη διατήρηση του κριλ της Ανταρκτικής - και τη συνεχή παραγωγή του εκπληκτικού ελαίου - για το άμεσο μέλλον.

Το γεγονός ότι το κριλ λαδι προσφέρεται ως συμπλήρωμα διατροφής δεν έχει καμία επίδραση στην οικολογική ισορροπία στην Ανταρκτική, δεδομένου ότι το ετήσιο αλιεύει ειναι μόνο περίπου το 0,03% του εκτιμώμενου αποθέματος κριλ.

Το WWF (World Wildlife Fund) και η Διεθνής Επιτροπή για τη Διατήρηση του Οικοτόπου Ανταρκτικού (CCAMLR) το ελέγχουν και το επιβεβαιώνουν. Ως εκ τούτου, το έλαιο Krill μπορεί να ονομαστεί ECOSAFE.

Όλοι, από τους Ρώσους μέχρι τους Ιάπωνες, προσπαθούσαν να αναπτύξουν μια οικονομική μέθοδο για να παράγουν το κριλ από την Ανταρκτική και να τα βγάλουν στην αγορα . Όταν όλες οι μέθοδοι αποδείχθηκαν ανεπιτυχείς (ο κατεψυγμένος και αποψυγμένος κριλ μπορεί να διατηρηθεί μόνο για πολύ μικρό χρονικό διάστημα), γεννήθηκε η καινοτόμος ιδέα για τη συγκομιδή των οστρακοειδών λόγω του ενδεχομένως θεραπευτικού αποτελεσματικού ελαίου.

Οι επιστήμονες πέρασαν χρόνια προσπαθώντας να απομονώσουν το έλαιο από το γκριλ της Ανταρκτικής χωρίς να καταστρέφουν τα θρεπτικά συστατικά, αλλά πάντοτε απέτυχαν δυστυχώς. Αυτό άλλαξε χάρη σε μια παγκόσμια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία που αναπτύχθηκε από τους Neptune Technologies και Bioresources, Inc.

Μια ομάδα επιστημόνων περάσει πέντε χρόνια με τον τρόπο να εξάγει το λάδι από το κριλ, διατηρώντας άθικτες τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαίου. Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Sherbrooke στο Κεμπέκ, αναπτύχθηκε μια μοναδική διαδικασία εκχύλισης που έκανε αυτό εφικτό.

Σε ποια τρόφιμα περιλαμβάνεται το έλαιο κριλ;

Ειδικότερα, τα είδη ψαριών, όπως το σκουμπρί, ο σολομός και ο τόνος, είναι γνωστό ότι περιέχουν πολλά ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Το λάδι Krill, το οποίο είναι υγιέστερο και πιο ευεργετικό για τον ανθρώπινο οργανισμό με πολλούς τρόπους, βρίσκεται σε γαριδες  μόνο στην Ανταρκτική.

Πώς μπορεί να διαπιστωθεί η έλλειψη Ωμέγα 3;

 • Η έλλειψη ωμέγα-3 λιπαρών οξέων μπορεί να καταστήσει την υπάρχουσα φλεγμονή στο ανθρώπινο σώμα αδύνατη να θεραπεύσει σωστά ή να μειώσει τη φλεγμονή που απαιτείται για την καταπολέμηση λοιμώξεων.
 • Η έλλειψη ωμέγα-3 λιπαρών οξέων μπορεί επίσης να οδηγήσει σε γρηγορότερη γήρανση του δέρματος και των εγκεφαλικών κυττάρων.

Κατάποση και χρήση ελαίου κριλ

Το λάδι Krill ως συμπλήρωμα διατροφής πρέπει να λαμβάνεται λίγο πριν από το γεύμα, κατανεμημένο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι παρενέργειες και οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων είναι άγνωστες.

Λάδι Krill - φυσικά υγιές

Δεδομένου ότι το κριλ βρίσκεται στην αρχή της τροφικής αλυσίδας και τροφοδοτεί μόνο φυτικό πλαγκτόν, από τη φύση του δεν είναι μολυσμένο με βαρέα μέταλλα, φυτοφάρμακα ή άλλους ρύπους και είναι κάτω από τα όρια για όλες τις μετρήσεις. Επιπλέον, το κριλ έρχεται από τα καθαρά νερά της Ανταρκτικής.

Το Krill αποτελεί τη μεγαλύτερη μάζα των ζωντανών πραγμάτων στη Γη και είναι η βασικη τροφη πολλών θαλάσσιων πλασμάτων, κυρίως φαλαινών και πιγκουίνων. Το γεγονός ότι το λαδι κριλ προσφέρεται ως συμπλήρωμα διατροφής δεν έχει αντίκτυπο στην οικολογική ισορροπία στην Ανταρκτική.

Αν έχετε PMS, υψηλή χοληστερόλη, πόνο στις αρθρώσεις ή οποιουσδήποτε από τα άλλα συμπτώματα, ή εάν θέλετε απλώς να παραμείνετε σε καλή υγεία, το λάδι krill μπορεί να σας βοηθήσει.

Τι να ξερεις κατά την αγορά του ελαίου κριλ

Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι είναι μια πηγή υψηλής ποιότητας φωσφολιπιδίων, που περιέχει υψηλή συγκέντρωση της αντιοξειδωτικής ασταξανθίνης και πλούσια σε σημαντικά ωμέγα-3 λιπαρά οξέα ΕΡΑ και DHA. Επιπλέον, το λάδι krill είναι μια πολύ καλή πηγή χολίνης.

Θυμηθείτε: Δεν είναι όλα τα προϊόντα ελαίου κριλ τα ίδια. Κατά την αγορά, θα πρέπει πάντα να ελέγχετε αν το προϊόν που περιέχει υψηλής ποιότητας λάδι krill ειναι από την Ανταρκτική. Επίσης είναι ζωτικής σημασίας να είναι το Krillöl, το οποίο λαμβάνεται μέσω της  εν ψυχρώ εκχύλισης έτσι ώστε να διατηρούνται τα ευαίσθητα βιολογικά συστατικά του.

 

 

Πως μπορώ να το αναγνωρίσω με την καλή ποιότητα

 

κατά την αγορά θα πρέπει να δώσετε προσοχή

στη μπλε σφραγίδα ποιότητας της εταιρείας NeptumeTechnologiesBioressourcesInc. USAμε τις λέξεις     NeptuneKrillOilNCO αυτό το παγκοσμίως μοναδικό λογότυπο προστατεύει τα συμπληρώματα διατροφής με το θρεπτικό krillOilNCORέναντι κατωτέρων απομιμήσεων. Εξασφαλίζει ένα φυσικά παραγόμενο και επιστημονικά εξασφαλισμένο προϊόν της υψηλότερης ποιότητας.

 

 

 

Krill Oil - Δοσολογία και Διοίκηση

Για τις πρώτες 2 εβδομάδες συνιστούμε μια δόση κορεσμού 2-4 καψακίων των 500 mg ημερησίως. μετά μπορείτε να μειώσετε τη δόση σε 1-2 κάψουλες την ημέρα. Το ποσό του ελαίου κριλ που χρειάζεστε εξαρτάται από το σκοπό για τον οποίο το παίρνετε.

Γενικά, μια δόση 300 έως 1000 mg έλαιου κριλ

 ημερησίως θα πρέπει να είναι χρήσιμη στις περισσότερες συνθήκες υγείας.

Πότε πρέπει να παίρνετε λάδι krill;

Το λάδι Krill μπορεί να ληφθεί ανά πάσα στιγμή. Το συνιστούμε πριν από το γεύμα, κατά προτίμηση λίγο πριν το πρωινό.

Πόσο γρήγορα αισθάνεστε τις επιπτώσεις του ελαίου κριλ;

Εάν υποφέρετε από πόνο στις αρθρώσεις, μπορείτε να αισθανθείτε σε λίγες μόνο εβδομάδες βελτίωση. Βελτιώσεις σε υψηλή χοληστερόλη ή PMS παρατηρούνται μετά από 2 έως 3 μήνες κανονικής πρόσληψης ελαίου κριλ.

Όταν λαμβάνετε Krill Oil κάθε μέρα, η κατάσταση του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών βελτιώνεται επίσης, η λειτουργία του εγκεφάλου ενισχύεται, τα αλλεργικά συμπτώματα μειώνονται και βελτιώνεται η γενική ευεξια.

Παρενέργειες και αλληλεπιδράσεις του ελαίου κριλ

Στη συνιστώμενη δόση, δεν παρατηρήθηκαν ανεπιθύμητες ενέργειες με το έλαιο κριλ ως συμπλήρωμα διατροφής. Το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι ότι έχετε περισσότερη ενέργεια και να γίνεσε πιο ενεργός. Οι ασθενείς που έχουν διαταραχή πήξης αίματος θα πρέπει να συζητήσουν τη χρήση του ελαίου κριλ με το γιατρό τους.

Τι λέει η επιστημη για το έλαιο κριλ:

Μελέτες δείχνουν ότι το έλαιο κριλ έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα προϊόντα που περιέχουν συμβατικά ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Οι ειδικοί συμφωνούν επίσης ότι η πρόσληψη έχει αποδειχθεί ότι έχει θετική επίδραση στις γυναίκες με προβλήματα εμμήνου ρύσεως. Πολλά συμπτώματα προεμμηνορροϊκού συνδρόμου μπορούν να μειωθούν μέχρι και κατά 50%.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Αξιοποιούμε τη σύγχρονη επιστημονική γνώση με τις ανεξάντλητες ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρουν πλούσια τα υλικά της φύσης και παράγουμε ποιοτικα προϊόντα υγείας και φροντίδας στο σώμα, τον οργανισμό, το πνεύμα και την ψυχή που δεν πρέπει και δεν χρειάζεται να είναι ακριβά για να είναι πολύτιμα, ασφαλή και χωρίς παρενέργειες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

EURO VITAL PHARMA

Κολινδρός, Πιερία, 60061

2353 031246

6976-793933

2353 031246

lmamelis@gmail.com

www.e-mylife.gr

NEWSLETTER

Newsletters

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.